20 Ağustos 2016 Cumartesi 11:53
En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar?

Kolay Kredi - Bazı bankalar kredi kartı verirken de kredi verdikleri gibi gelir belgesi, borç durumu, kredi notu gibi bilgilerinizi inceleyip kolay kolay kredi kartı vermezken, müşteriye ihtiyaç duyan daha küçük çaplı bankalar anında kredi kartı vermektedir. Bu bankalara ait bilgileri En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar yazımızda bulabilir, siz de zorlanmadan ve vakit kaybetmeden kredi kartı sahibi olabilirsiniz.

 Odeabank

Hizmet vermeye çok kısa bir süre önce başlayan Odeabank son zamanlarda müşteri sayısı hızla artsa da diğer bankalara kıyasla yolun daha çok başında olduğu için, gelir seviyeniz ortalama bir düzeydeyse kolaylıkla kredi kartı ve kredi vermektedir. Kredi kartı limitiniz ise gelir seviyenize bakarak belirlenmektedir.

 Bank Pozitif

Kredi kartı başvurusunda bulunacağız zaman seçeceğiniz bankanın gittiğinizde uzun kuyruklar halinde bekleyen müşterilere sahip bir yer olmasındansa içeriye girdiğinizde işlemlerinizi kolayca halledebildiğiniz bir yer olmasına özen gösterin. Çünkü bu o bankanın müşteri sayısının az olduğuna ve size yardımcı olmak için daha çok çaba sarf edecekleri anlamına geliyor. Bank Pozitif de bu bankalardan biri. Bu nedenle kredi kartı alma şansınız çok daha yüksek.

 Garanti Bankası

Türkiye'nin en büyük ve gelişmiş bankalarından biri olan Garanti Bankası aslında çok fazla müşteriye sahip. Ancak her ihtiyaca göre sundukları farklı niteliklerdeki kartlarla siz de kendinize en uygun olanı seçip başvuruda bulunabilirsiniz.

 Finansbank

Kredi verirken de sağladığı kolaylıklarla bilinen Finansbank aynı olanakları kredi kartı başvurularında da vermekte ve geliri olmayan, adını kara listeye yazdırmış kişiler dışında herkesin kredi kartı başvurusunu olumlu cevaplandırmaktadır. Unutmamalısınız ki çağımızda yüz yüze iletişim kurmak hala çok önemli.

 Kredi kartı başvurunuzu telefon, internet ya da yol üstünde gördüğünüz stantlar aracıyla yapabilirsiniz ancak bankaya giderek birebir görüşmek hem karşınızdaki insana daha çok güven verecek hem de sizin kafanızdaki soru işaretlerini giderecektir.Bir diğer husus ise daha önce herhangi bir bankaya borçlanmış, avukatlık olmuş ve adını kara listeye yazdırmış kişilere hiçbir banka kredi kartı vermemektedir.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 20.08.2016 11:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol