27 Ağustos 2016 Cumartesi 17:34
Evde Akşamları Ek İş Yapmak

Çalışan insanlar genelde boş saatlerinde ek iş yapmayı planlarlar. Bunların başında akşamları yapılabilecek ek işler gelmektedir. İş dönüşü yorgunluk söz konusu olur. Fakat yetersiz bir imkân söz konusu ise ki bunu akşamları da ek iş yaparak para kazanma sevdasına girer. Para kazanmak için çaba sarf etmek oldukça önem taşımaktadır. Akşamları erkek ve ya kadınların yapabileceği birden fazla iş seçeneği vardır. Önemli olan bunu harekete geçirebilmektir. Şimdi sizlere çalışan ve ya çalışmayanlar için akşamları değerlendirme yapabilecekleri ek işler hakkında bilgiler vereceğiz. Evde akşamları ek iş yapmak için hangi işleri yapmamız gerekir. Bakalım bu işler nelermiş?

Akşamları Yapılabilecek Ek İşler

Yemek yapma : Bayanlar, yemek konusunda oldukça deneyimli ve marifetli kişilerdir. Bazı bayanlar genelde değişik yemekler yapmayı ön plana çıkartarak bunu gelire dönüştürmeyi düşünürler. Örneğin içli köfte yapımı zor ve lezzetli bir yemek menüsünün içinde yer almaktadır. Fakat bu farklı lezzetleri sunmak işi ticarete dökmek çok akıllıca fikirlerden birisidir. Her bir içli köfteyi tane hesabı satarak yüksek gelirlerde ek para kazanma olanağını elde edebilirsiniz. Çiğ köfte ve dolma gibi zahmetli yemeklerde çok fazla tutulmakta ve satışı gerçekleştirilmektedir. Eğer damak tadını istenilen kıvamda oluşturmayı başarırsanız akşamları bu işten çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz.

Eski çantalardan yeni çanta oluşturmak: Birçok bayan eskiyen çantalarını atmak yerine bunu aksesuarlı bir şekle dönüştürerek değişik ürün ortaya çıkartırlar. Eski çantaları atmak yerine onu süsleyip farklı değişik modeller yapmalı dilerseniz bu eserlerinizi uygun yerlerde satışa çıkartmayı bilmelisiniz.

Süs çiçek yapmak : Süz çiçekler yapıp değişik aksesuar süsleri çıkartabilir yaptığınızı farklı ve göz alıcı modelleri satışa sunarak ek gelir elde edebilirsiniz.

Editörlük yapmak :İş sonrası akşamları birkaç saatinizi ayırarak içerik editörlüğü yapabilir ve oturduğunuz yerden iyi bir ek gelir elde edebilisiniz. Bunun için yazmayı ve bilgisayarda zaman geçirmeyi seven biri olmanız gerekir. Akşamları yapılabilecek ek işler oldukça fazladır. Siz yeter ki bu işleri yaparken gönülden isteyin yeter. İşte o zaman iyi paralar kazanacak ve kazancınızı ikiye katlayacaksınız.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 27.08.2016 17:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Nazlı Adıgüzel 2016-08-29 02:30:23

Herhangi bi iş olabilir elim seridir evde yapıla bilcek tüm işleri yapabilirim

Avatar
aysun alkoc 2016-09-08 12:36:48

Evde sabun paketleme isi karton katlama nikah şeker v.s

Avatar
sevda çolak 2016-09-08 23:45:55

Slm ben 35 yaşındayım daha önce 10 sene bir fabrikada çalıştım. fabrikanın makinasından tutaşcılığından çaycılığından ve satış elemanlığından her işi yaptım. elim beceriklidir. kendime güveniyorum.sabun paketleme karton katlama paket işi ve ayrıca dışarıya bir ara sarma ve kurabiyeler kekler ve böbrek yaptım.bu tür işleri yaparım acil iş bekliyorum. herhan gibi işi yaparım. acil cevap bekliyorum slm....

Avatar
Metin 2016-11-19 22:46:00

Evde ek is istiyorum evde 4 kişiyiz