30 Ekim 2019 Çarşamba 17:54
EXİMBANK VE KREDİ GARANTİ FONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI KTSO'DA  DÜZENLENDİ

Karaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Karaman OSB Müdürlüğü  organizasyonuyla düzenlenen Eximbank ve Kredi Garanti Fonu  Bilgilendirme Toplantısı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Karadağ Toplantı Salonu'nda düzenlendi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztoprak'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı Eximbank uzmanlarının sunumlarıyla devam etti.

İlk olarak Eximbank Konya Şubesi Uzmanı Hamza Çalık tarafından Türk Eximbank’ın kısa, orta ve uzun vadeli kredileri ve sigorta programlarının, başvuru aşamasından itibaren işleyişi, Reeskont Kredileri, İhracata Yönelik İşletme Sermayesi Kredisi, İhracata Yönelik Yatırım Kredisi, KOBİ-İhracata Hazırlık Kredisi ve Kısa Vadeli İhracat Kredisi Sigorta Programları gibi konularında katılımcılara bilgiler verildi.

Daha sonra Kredi Garanti Fonu  Konya Şubesi  Kıdemli  Uzman Serkan Açıkalın Kredi Garanti Fonu konusunda sunum yaparak KOBİ'lere Kredi Garanti Fonu hakkında doğuş ve kuruluş amacı, Kredi Garanti Fonu kefaletinden kimlerin yararlanabileceği, kefalet limiti ve nasıl başvurulacağı konusunda bilgiler verdi.

Katılımcıların yönelttiği soruların cevaplandırılması ile toplantı  sona erdi.

Son Güncelleme: 30.10.2019 18:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol