16 Kasım 2016 Çarşamba 08:33
İnşaat İçin Pratik Bilgiler

Rizeli müteahhitler dünyaya nam salmış ve inşaat piyasasını her ne kadar ele geçirmiş olsa da siz de aslında bu sektörde para kazanabilirsiniz. Öncelikle sabırlı olmalı ve sektörü iyice incelemelisiniz. Çünkü eğer gerçekten bu işi yapmak istiyorsanız çok yakında tecrübenin paradan çok daha değerli olduğuna şahit olacaksınız.

Peki, bu nasıl mümkün olabilir. İnşaat sektörüne yıllarını vermiş adamlara rakip olup hem uygun fiyata hem de sürekli işe nasıl sahip olabilirsiniz. İşte size çok önemli bir fırsat. Eğer bu işi gerçekten yapmak istiyorsanız birazdan okuyacaklarınızı kulağınıza küpe etmelisiniz.

İnşaat İçin Pratik Bilgiler

- Ucuz iş yapmaya kalkarak kalitesiz malzeme kullanıp kötü ürünler ortaya çıkarmayın, zira bu size gelecekte çok daha pahalıya mal olacaktır.

- Herhangi biriyle iş yaparken sözleşmelerle çalışın. İnsanlar artık verdikleri sözleri bile unutabiliyor.

- Hesaplarınızda ek giderlere çok dikkat edin ve gerekiyorsa bunun için ek bir ücret belirleyin. Bazı işlerde yapılmayan küçük hesap eksiklikleri ilerde büyük giderlere neden olabiliyor.

- İşçi yönetimine özen gösterin, onlarla iş hayatı dışında da görüşün ve aldıkları maaş konusunda onları memnun edin. Bu doğrudan yapılan işe yansıyacak ve sizde bundan memnun olacaksınız.

- Sektörde daha önce büyük işler yapmış ve paradan daha kutsal şeylere sahip olan kişilerle tanışın ve zaman zaman tecrübelerinden faydalanın. Bu onlarında hoşuna gidecek ve sizi takdir edeceklerdir.

- Ustalarınıza güven telkin edin ama asla onları tek başlarına bırakmayın.

- İşi teslim ederken bunu tutanakla birlikte müşteriye imzalatın.

- Son olarak yapacağınız işi sevin! İster demir bağlayın, ister kalıp çakın, isterseniz şantiyede şef olun. Bir işi en iyi yapmanın gereği evvela onu sevmektir. Eğer bu gerçekleşirse hem ömrünüz boyunca mutlu olur hem de çok iyi paralar kazanırsınız.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 16.11.2016 08:33
Anahtar Kelimeler:
İnşaatPratik Bilgiler
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol