Hasan Özen
Hasan Özen
09 Nisan 2020 Perşembe 16:29
KARAMAN BELEDİYESİNDEN ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

14 Haziran 1974 tarihli Meclis Kararı ile Karaman Belediyesi Elektrik, Su, Soğuk hava Deposu İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olup daha sonraki dönemlerde değişik unvanlar altında faaliyet gösteren şirket son olarak Karaman Belediyesi Ongun A.Ş olarak hizmet vermeye devam etmiştir.

Ongun, müşteri memnuniyetini ve Ar-Ge yatırımlarını her zaman en önde tutan bir şirket olarak, kuruluşundan bu zamana kadar ilk kez üretime dayalı belediyecilik anlayışının bir sonucu olarak Karaman’da faaliyetine devam etmeye başlamış, saya ve tekstil fabrikalarında ulusal markalar ile birlikte üretime geçerek yeni bir vizyon kazanmıştır.

ONGUN 46 YILIN MEYVESİNİ İLK KEZ BU DÖNEMDE VERDİ

Üretim fabrikası olmasının yanı sıra aynı zamanda eğitim merkezi olarak da faaliyet göstermektedir. Mesleki eğitimlerini tamamlamış bireyler, bilgi, yetenek, emek ve yardımlaşmanın bir ürünü olarak ortaya çıkan ve Karaman ile ülkemize katma değer sağladığı gibi ulusal firma üreticilerinin de en büyük çözüm ortaklarındandır.

Büyük emekler sonucu üretilen saya ve tekstil ürünleri, detaylarının her ayrıntısına kadar dikkat edilerek ve son derece titizlikle çalışmasıyla usta ellerden çıkmaktadır.

Genç işsizliği ve istihdam konularında topyekûn bir politika benimsenmesinin şart olduğunu benimseyen Ongun, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile ulaştığı başarının arkasında, başarı odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımıyla dünya ölçeğinde Karaman’ı temsil etmektedir.

Son Güncelleme: 09.04.2020 17:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol