11 Mayıs 2017 Perşembe 12:34
Karaman Bifa Bisküvi Hakkında

Bisküvi, gofret ve kraker gibi atıştırmalık ürünler üzerine hizmet veren firmaların giderek çoğaldığı günümüzde, kalitesinden ödün vermeyen bifa markası, güvenle tercih edilebilecek lezzette ve kalitede bir markadır.

 Lezzetli ve sağlıklı bifa bisküvileri

Karaman'da kurulduğu günden itibaren, teknolojik gelişmeleri verimli şekilde kullanarak kaliteli ve sağlıklı ürünlerin üretimini yapan bifa, tüketiciler tarafından en çok tercih edilen markalardandır. Karaman bifa, birbirinden lezzetli bisküvi çeşitleriyle, her damak tadına hitap etmektedir. Dolgulu bisküviler, marshmallowlu bisküviler, klasik bisküviler, sandviç bisküviler, susamlı bisküviler ve spesiyal bisküvileriyle karaman bifa, damaklarda lezzet şöleni yaratacak ürünlerin üretimini yapmaktadır.

Bifa bisküvi çeşitleri, hem lezzetli hem de sağlıklı olmasıyla, geniş bir tüketici kesimi tarafından uzun yıllardır tüketilen ürünleridir. Bifa, bisküvi üretimini, insan sağlığını temel alarak, hijyenik ortamda kaliteli malzemeden yapmaktadır. Kalitesinden ödün vermediği için, yıllardır en çok tercih edilen marka olmasının yanında, çeşitli gıda yarışmalarında da madalyalar almış bir markadır.

Bifa, farklı lezzetlerdeki bisküvi çeşitleriyle, çocuk, genç, yaşlı her kesime hitap eden seçeneklere sahiptir. Kaliteli markanın üretimini yaptığı her bisküvi çeşidi, farklı lezzettedir. Hijyenik ortamda, temiz makinelerle seri bir şekilde üretilip el değmeden paketlenen bifa bisküvi çeşitleri, lezzeti, ambalajı ve kalitesiyle fark yaratan gıda ürünleridir.

Bifa bisküvi haricinde diğer ürünler

Bifa bisküvi haricinde birçok lezzetli bifa ürünü, market raflarında en çok tercih edilen atıştırmalık ürünler arasında bulunmaktadır. Çikolata, gofret, kek, kurabiye ve krakerler, farklı tatlarıyla, her damak zevkinden insanın tüketimine yönelik olarak üretimi yapılan ürünlerdir. Bisküvi üretimiyle faaliyetlerine başlayan bifa, teknolojik gelişmeleri en iyi şekilde kullanarak ürün gamını genişletmiştir. İnsan sağlığı ve çevreye duyarlı yapısıyla karaman bifa, kalitesinden ödün vermeden lezzetli ürünlerin üretimine devam etmektedir.

 ​

Son Güncelleme: 11.05.2017 12:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
elif asya 2017-05-11 23:55:34

benim çocukluğumdan beri var bu marka ve severek yerim okula giderkende annem beslenmeme bu markadan koyardı şimdi o günler aklıma geldi bu haberi okuyunca duygulandım