23 Kasım 2016 Çarşamba 17:40
Karaman Fuar ve Kongre Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı
Karaman - Karaman Belediyesi 2016 yılı itibariyle başladığı projelerini bir bir tamamlıyor. Fuar ve Kongre Merkezi’nde çalışmalar sona geldi.    
   
Karaman Belediyesi’ne bağlı ekipler kentin birçok bölgesindeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da, çalışma yapılan alanlarda incelemelerde bulunuyor. Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, Abdullah Bağırgan ve birim amirlerinin hazır bulunduğu incelemelerde Başkan Çalışkan, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
        
Başkan Çalışkan ilk olarak Elmaşehir Mahallesi’nde yapımı devam eden Fuar ve Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Çok kısa bir zaman içerisinde Fuar ve Kongre Merkezi’nin hizmete gireceğini söyleyen Başkan Çalışkan: “Ulusal ve uluslararası organizasyonlara cevap verebilecek kapasitede tasarlanan Fuar ve Kongre Merkezinde; Açık ve kapalı fuar alanları, konferans ve seminerler esnasında simültane (aynı anda) dil çevirilerinin yapılabileceği toplantı salonları, sergi salonları, yeme-içme salonları ve otopark alanları yer alacak” dedi.
            
Daha sonra Hürriyet Mahallesi’nde yapılan kaldırım çalışmaları inceleyen Başkan Çalışkan, mahalle sakinleri ve semt spor sahasında top oynayan çocuklarla sohbet etti. Başkan Çalışkan, çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilmeleri sağlamak adına spor yatırımlarının mahalle mahalle devam edeceğini belirtti.
            
Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı’ndaki 500 bin metrekare alan üzerine yapılan Türk Dünyası Kültür Parkı’nı da gezen Başkan Çalışkan, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Son Güncelleme: 23.11.2016 17:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol