19 Nisan 2017 Çarşamba 17:57
Karaman'da 2017 yılı yatırımları değerlendirildi

Karaman - 2017 yılı yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Süleyman Tapsız başkanlığında gerçekleştirildi.

e karaman sitemizin edindiği habere göre, 18 Nisan 2017 Salı günü saat 14.00’de gerçekleştirilen toplantıya; Vali Tapsız, Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri katıldı.

Toplantının ilimiz ve ülkemize hayırlar getirmesi dilekleriyle konuşmasına başlayan Vali Tapsız, yıl içerisinde tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında genel bir değerlendirme yaptı.

İl Koordinasyon kurulunda kurumlararası koordinasyonun önemine değinen Vali Tapsız, yürütülen projelerin ve çalışmaların sağlıklı, hızlı ve etkin bir şekilde devam etmesi ve en kısa süre içerisinde tamamlanabilmesi için yatırımcı kuruluşların birbirleriyle koordinasyon halinde olması gerektiğini ifade etti. Vali Tapsız, toplantıda projelerin yerinde takip edilmesi konusunda yatırımcı kuruluşların bölge temsilcilerine uyarılarda bulundu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen il koordinasyon kurulu toplantısında, yatırımcı kuruluşların 2017 yılının 2. dönem yatırımlarının gerçekleşme durumu ile ilgili sunumlarının ardından uygulamada ortaya çıkan sorunlar ve çözümüne ilişkin konular ele alındı.

31 Mart 2017 tarihi itibariyle ilimiz genelinde mahalli idarelerin yatırımları dâhil olmak üzere, 366 adet proje üzerinde çalışma yapılmış olup, toplam proje tutarı 3 milyar 454 milyon 954 bin 499 Türk Lirası gerçekleşmiştir. Toplam 366 projeden 18 proje tamamlanmış olup, 169 proje ise devam etmektedir. 119 projeye ise henüz başlanılmamıştır.

Toplantı, karşılıklı soru cevap ve temennilerin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 19.04.2017 18:19
Anahtar Kelimeler:
E KaramanYatırım2017
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol