19 Aralık 2016 Pazartesi 18:36
Kaymakam Eyyüp GÜNGÖR'den  İl Müdürüne Veda Ziyareti

Karaman - Erzincan İli Otlukbeli İlçesi Kaymakamlığına atanan İlimiz Ermenek Kaymakamı Eyyüp GÜNGÖR İl Tarım Müdürümüz Orhan ÖZÇALIK'a veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam GÜNGÖR Ermenek ilçesinde İl Müdürlüğümüz ile görev süresi boyunca tarımsal alanda bir çok çalışma yaptıklarını belirterek, bu anlamda özellikle Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesinin bölge için büyük önem taşıdığını söyledi. Geldiği günden bugüne Ermenek'in kalkınması ve halkının refahı için yoğun bir mesai ile çalıştığını ifade eden GÜNGÖR bu anlamda Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesinin Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün büyük emek ve gayretleri ile hayata geçirildiğini ifade ederek projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Müdürümüz Orhan ÖZÇALIK ise Kaymakam Eyyüp GÜNGÖR'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Ermenek ilçesinin bulunduğu bölgesel şartlar itibariyle özel bir konuma sahip olduğunu, bu kısıtlı arazi şatları nedeni ile tarımsal gelirinin yetersiz olduğunu ve bu şartlarda tarımsal anlamda en yüksek gelirin elde edilmesi için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. İl Müdürü ÖZÇALIK Ermenek İlçesinin de içinde yer aldığı Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesinin bölge tarımına ivme kazandıracağını söyleyerek Kaymakam GÜNGÖR'e yeni görev yerinde başarılar diledi.


Son Güncelleme: 19.12.2016 18:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol