Hasan Özen
Hasan Özen
22 Ocak 2020 Çarşamba 14:41
KIRGIZ TİCARET HEYETİ KARAMAN'DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Kırgızistan’ın Türkiye Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Kırgızistan Chuy Bölge Valisi Altinbek Namazaliyev, Kırgızistan Cumhuriyeti Milletvekili Bütçe Finans Komisyonu Başkanı Emil Toktoshev, Kırgızistan Serbest Bölgeler Genel Müdür Yardımcısı Miradil Bakhasev, OSB Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyelerİ, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan ve iş insanlarından oluşan heyet katıldı.
Kırgızistan İş heyeti; Türkiye -Kırgızistan arasında süren gelen ebedi dostluk ve ticari iş birliği anlaşmalarının iki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesi Türk Yatırımcı ve iş adamlarının ülkelerinde ticaret yapmalarını kolaylaştıran ortam sağladığını vurguladı.
Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu Temsilen toplantıda bulunan Esat Şen, Kırgız Kardeşlerimizi ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Kırgız ve Karamanlı sanayicilerimiz bir araya getirdik. Sorularına muhataplarından cevaplar getirildi. Bu toplantı sonrası iki ülke arasında ticari faaliyetlerin artacağı kanaatindeyim.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol