05 Haziran 2017 Pazartesi 17:15
Konya’daki esnaf odalarıyla iftar buluşmaları devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde Lokantacılar, Televizyon ve Radyo Tamircileri ile Terziler ve Konfeksiyoncular odalarının üyesi olan esnaflara yönelik düzenlenen iftarda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayında Konya’da bulunan bütün meslek guruplarıyla, Konya’nın görünmeyen üretim ve istihdam gücünü oluşturan esnaflarla bir araya geldiklerini söyledi.

( e karaman ) haber sitemizin edindiği bilgilere göre, Yeni Büyükşehir Yasasıyla Konya’nın sadece merkeze değil, 31 ilçeye hizmet verdiğini anımsatan Başkan Akyürek, “Konya’mızın en ücra mahallesinden şehrimizin merkezine kadar belediye olarak su ve kanalizasyonda, yollarda, köprülerde, toplu ulaşımda, parklarda, bahçelerde, mezarlıklarda, itfaiyede ve daha nice hizmette sorumluluğu 3 yıldır üstlenmiş durumdayız. Konya merkez son 10 yılda hamdolsun bir başka Konya daha olmuşsa Konya’mızın 31 ilçesinin de aynı seviyeye gelmesi için çalışıyoruz” dedi.

RAMAZAN AYI MÜSLÜMANLARIN KURTULUŞUNA VESİLE OLSUN

Tüm dünya Müslümanlarının birlikte yaşadığı bu mübarek günlerde acı çeken Müslümanların acılarının son bulmasını temennisinde bulunan Başkan Akyürek, “Nerede bir kan akıyorsa maalesef orası İslam coğrafyasının bir parçası. Tüm İslam coğrafyasının huzura, barışa, kardeşliğe kavuşmasını, emperyalistlerin, sömürgecilerin zulmünden kurtulmasını bu mübarek günler vesilesiyle diliyorum” diye konuştu.

Konya Lokantacılar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, “Bu güzel ve anlamlı iftar programının düzenlenmesinde esnaf dostu Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’ teşekkür ediyorum. Konya’mızda esnaf teşkilatları ve odalarımız olarak başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere merkez ve ilçe belediyelerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi.

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Aziz Güleç ile Televizyon ve Radyo Tamirciler Odası Başkanı Kadir Erölmez, Ramazan ayında kendilerini bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayı boyunca esnaf odaları ile iftarlarda buluşmaya devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
E KaramanKonya Esnaf
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol