01 Eylül 2016 Perşembe 16:08
Öğrenciler İçin Cazip 6 Kredi Kartı

Öğrencilerin zaman zaman imdadına yetişen en önemli şey kredi kartı. Ama aynı zamanda masrafı az, avantajı bol bir kart bulmak istiyorsanız Öğrenciler İçin Cazip 6 Kredi Kartı nedir sizler için derledik.

İş'te Üniversiteli

En çok tercih edilen öğrenci dostu kartlardan biri olan İş'te Üniversiteli kredi kartı ilk yıl kart aidatı almama özelliği ile ön plana çıkıyor. Aylık gecikme faizi %2.62 olan kartın başlangıç limiti 400 TL olarak belirleniyor. Ancak düzenli ödemelerle ya da ailenizden birilerini kefil göstererek de limitinizi sonradan artırabilmeniz mümkün. Ayrıca müze kart özelliği de bulunan kart sayesinde bir yıl boyunca Kültür ve Turizm bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerini ikişer defa ücretsiz olarak gezebilirsiniz. Tüm maximum kampanyalarından da faydalanabilirsiniz.

ÜniversiTEB

Gecikme faizi %2.60 ve başlangıç limiti 300-400 TL seviyelerinde olan kartın da aynı şekilde düzenli ödemelerle limitini artırabilmeniz mümkün. Ayrıca Bonus card özelliği sayesinde tüm Bonus kampanyalarından ve de Türk Ekonomi Bankası'nın size özel sunduğu haftalık 50 TL harcama yaptığınızda hafta sonu sinema ya da tiyatro biletinizin %50'si hediye gibi kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Yıllık kart aidatı ise 6.9 TL.

GençKart

Hem kredi kartı hem de banka kartı özelliğine sahip kart sayesinde bütün işlemlerinizi tek bir kartla halledebilirsiniz. KYK bursu ya da kredisi alıyorsanız zaten bu karttan yararlanacaksınız. Kartınızın limiti öğrenim gördüğünüz akademik seviyeye göre 500 ile 950 TL arasında belirlenir ve 5 yıl boyunca kart aidatı alınmaz.

Exi 26

26 yaşın altındakiler verilen kart sayesinde Axess'e özel tüm kampanyalardan yararlanabilir ve harcadıkça chip para kazanabilirsiniz. Yıllık kart aidatı 20 TL olan karttan ilk yıl ücret alınmamaktadır. Gecikme faizi ise 2.80 TL'dir.

Like Card

Ortalamanız yükseldikçe size daha sonra para olarak ya da çekilişlerde kullanabileceğiniz LikePuan veren Vakıfbank Worldcard tüm World üye işyerlerinde puan kazandırıyor ve ekstrenizi elektronik olarak alırsanız kart aidatı da almıyor. Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen kartın avantajları oldukça fazla.

 Kredi Play

Yapı kredi bankasının öğrencilere özel olarak sunmuş olduğu kartın gecikme faizi yalnızca %2.52 TL. Yıllık ücreti 38 TL ve Worldcard özelliğine sahip. Birçok banka öğrenciler için kredi kartı veriyor ancak önemli olan sizin için en masrafsız ve en avantajlı olanı seçmek olacaktır.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 01.09.2016 16:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol