17 Aralık 2016 Cumartesi 23:03
Tanıtım yazısı paketleri ve etkili ürün pazarlama

Devir değişti. Artık işletmeler web siteleri ile dünyayla iletişime geçiyorlar. Kurumlar ve firma sahipleri kurdukları siteler ile hedef kitlesine ulaşmaya çalışıyor. Ancak sadece site kurmak yetmiyor elbet. Tanıtım yapmak ve siteyi tanıtmak lazım. Trafik çekmek ziyaretçi kazanmak için bu gerekli.

Seo araçlarının çok rağbet gördüğü günümüz pazarlama şartlarında tanıtım yazıları  yazdırmak ve yayınlamak mecburi hale gelmiş durumda. Birçok seo firması bu anlamda profesyonel  hizmet vermekte. Tanıtım yazısı paketleri ile bir çok siteden link almak ve böylece site trafiğini artırmak mümkün. Birçok tanıtım yazısı fiyatı ile karşılaşıyoruz. Bunun sebebi  web sitesinin kendi şartlarına göre ayarladığı ücret. Site değeri arttıkça yayınlama ücreti de çok oluyor.

Örnek vermek gerekirse Karaman bisküvileri ile meşhur bir ilimiz. Bisküvi fabrikası, bir site kurup ziyaretçi gelmesini beklerse bu yetersiz olacaktır. Ürün yazıları, ve tanıtım yazısı ile site sürekli güncel tutulmalı. Başka  sitelerden siteye link alınmalı. Karaman yerel haber siteleri ve bu anlamda hizmet veren diğer ulusal haber siteleri tanıtım yazısı yayınlamak için yardımcı olacaktır.

Tanıtım yazısı yayınlama sektörü son günlerde çok gelişti. Artık meşhur haber siteleri, kişisel bloglar ve  forumlar tanıtım yazısı yayınlamaya başladılar. Böylelikle diğer sitenin trafiğini artırmak için yardımcı oluyorlar.

Güncel haberler ile çok sık ziyaret edilen Google news kayıtlı siteler tanıtım yazısı yayınlamak için bir fırsat. Ayrıca bu hizmeti vermek isteyen diğer siteler ile de uygun fiyatlarda çalışmak mümkün.

e-karaman.com

 

Son Güncelleme: 17.12.2016 23:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol