05 Mart 2017 Pazar 07:22
Avrasya Tüneli’nde ‘İnternet ile Ödeme’ Başlıyor

Avrasya Tüneli ödemelerinde ‘internet’ dönemi başlıyor. Avrasya Tüneli’ni kullanan sürücüler OGS ve HGS sistemlerinde yeterli bakiye yoksa tünelden geçiş ücretini internet üzerinden ödeyebilecekler.
 

Sürücüler İhlalli Geçiş Yaptıkları Takdirde de Tünelden Geçiş Ücretini İnternetten Ödeyebilecek!

Avrasya Tüneli İşletme, İnşaat ve Yatırım A.Ş. (ATAŞ)’ın açıklamasına göre sürücüler OGS ve HGS sistemlerinde yeterli bakiye olmaması, ihlalli geçiş yapmaları ve herhangi bir otomatik ödeme sistemine dahil olmamaları hallerinde Avrasya Tüneli’nden geçiş ücretini internet üzerinden yapabilecekler.
 

Bilgisayar, Cep Telefonu ve Tablet Üzerinden Hızlı Bir Şekilde Ödeme İmkanı Olacak!     

Avrasya Tüneli İşletme, İnşaat ve Yatırım A.Ş. (ATAŞ)’nin açıklamasında ayrıca, “Otoyol sektöründe yeni hayata geçirilen bir uygulama ile Avrasya Tüneli’nin geçiş ücreti ödeme işlemleri, artık avrasyatuneli.com adresinden yapılabiliyor. Uygulama ile HGS ve OGS hesaplarında yeterli bakiye olmayan, herhangi bir otomatik ödeme sistemine dahil olmayan ve ihlalli geçiş yapan sürücüler; plaka, kimlik veya vergi numaralarıyla geçiş ücretini öğrenebilecek. Sürücüler banka ve yetkili kurumlara gitmeden geçiş ücretini web sitesi üzerinden kredi kartı ile güvenli şekilde hızlı ve kolayca ödeyebilecek. Bilgisayarlardan erişilebildiği gibi cep telefonu, tablet ve mobil cihazlar üzerinden de erişim sağlanabilen sistem ile sürücüler, geçiş bilgilerini öğrenerek, cezai işlem uygulanmasını da engelleyebilecek.” ifadeleri yer aldı.

Avrasya Tüneli’nden geçiş ücreti ödemelerinin internet üzerinden yapılması sürücülerin işlerini kolaylaştıracak.

Son Güncelleme: 05.03.2017 09:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol