Hasan Özen
Hasan Özen
30 Nisan 2019 Salı 22:33
BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında; “Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır” diyen Başkan Kalaycı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Elinin ve kalbinin emeğinden başka bir gücü olmayan, rızkını alın terinden çıkaran milyonlarca çalışanımızın yalnızca bir günle hatırlanması ve gündeme gelmesi elbette doğru değildir. 
Dileğim, emekleriyle geçinen ve karşılarına dikilen birçok zorluğa göğüs germeye çalışan işçi kardeşlerimizin daha mutlu, daha huzurlu ve daha sorunsuz bir hayata kavuşmalarıdır. Kendi kurumumuz çatısı altında çalışan kardeşlerimiz başta olmak üzere, en büyük arzumuz tüm işçi kardeşlerimizin refah düzeylerinin yükselmesidir, yaşam kalitelerinin artmasıdır. Çünkü biz çalışanlarımızın hakkını kendi hakkımız olarak gören ve onların alın terlerini her türlü değerin üzerinde tutan bir anlayışa sahibiz.‘İşçinin hakkını alın teri kurumadan veriniz’ diye emreden bir inanca mensubuz. 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm işçi kardeşlerimizin bayramlarını kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol