03 Mart 2017 Cuma 15:22
İnternetten Sahibinden Araba İlanı Vermek Artık Çok Kolay!

İnternetten sahibinden araba ilanı vermek artık çok kolay!

Araba alım satımı konusunda bir arayışınız mı var? İkinci el otomobil satmak, ya da birikimlerinizle yeni bir otomobil mi almak istiyorsunuz… Artık araba pazarlarında saatlerce beklemek, ya da oto galerilerin tekliflerine karşı sessiz kalmaktan başka bir şansınız da var. O da sahibinden ikinci el otomobil ilanı vermek… Bu şekilde satış çok kolay! Dakikalar içinde otomobiliniz için bir alıcı çıkabilir. Nasıl mı?

Sahibinden 2. El araba nasıl satılır?

Galerilerde ya da otomobil bayilerinde, ikinci el otomobillerin satışlarında alıcılara yüklenen hizmet bedelleri ve komisyonlardan ötürü, fiyatlar yükseliyor. Ancak sahibinden otomobil satarken, özellikle İkinci el araba satış sitelerini kullandığınızda, bu giderler söz konusu olmadığı için çok uygun fiyatlı bir şekilde satış yapma hakkına sahip oluyorsunuz. Hem alıcı, hem de satıcı için en uygun İkinci el alım satım platformu bu sebepten ötürü sahibinden araba satış sitesidir. 

Araba satışı için ilan verin: Ancak nasıl? Çok kolay sadece ilan ver demeniz yeterli

İnternetten araba satış, satıcı için de alıcı için de avantaj. Türkiye’de 45 milyonun üzerinde internet kullanıcısı bulunuyor. Yani ne satarsanız satın, kolay bir şekilde alıcısını bulabiliyorsunuz. Piyasanın altında ya da üstünde hiç fark etmiyor, İkinci el araba popüler bir arama terimi olarak sahibinden ilan sitesinde en çok arananlardan. 

Hızlı İkinci el araba satmanın püf noktaları

Eğer sorunsuz şekilde ve hızlıca otomobil satmak istiyorsanız, aşağıdaki yolları mutlaka uygulayın…

Otomobil ile ilgili bilgileri eksiksiz verin
Aracın fotoğraflarını kaliteli bir şekilde çekin
Arabayı satmadan önce fiyat araştırın, piyasasını öğrenin
İlan vermeden evvel arabanın önemli bir bilgisi varsa paylaşın
Fiyat ve özellikler konusunda kesinlikle dürüst olun.

Eğer yukarıdaki doğrultuda ilerlerseniz ve kusursuz bir İkinci el otomobil satış ilanı verirseniz, günler hatta saatler içerisinde size telefonlar, mesajlar gelecektir. Arabanın kilometresini, paket özelliklerini, değişenini ya da çiziklerini belirtip piyasasına uygun bir fiyat verirseniz, kolay bir şekilde araba satabilirsiniz. Sahibinden ilan vererek İkinci el araba satmak artık araba satış platformu ile çok kolay. Zaman kaybetmeden siz de ilan verin, potansiyel alıcılara dakikalar içinde ulaşın…

Son Güncelleme: 03.03.2017 23:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol