19 Aralık 2016 Pazartesi 16:41
Başkan Çalışkan'dan milli birlik ve sağduyu çağrısı
Karaman - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, son günlerde artan terör eylemleri karşısında vatandaşlara milli birlik ve sağduyu çağrısı yaptı. Başkan Çalışkan; “ Bu oyunlara asla gelmeyeceğiz” dedi.

e-karaman haber sitesinin edindiği bilgiye göre, geçtiğimiz hafta İstanbul-Beşiktaş, ardından bu hafta sonu Kayseri’de asker ve polislerimize yönelik gerçekleştirilen hain terör eylemleri tüm ülkeyi yasa boğdu. Yaşanan terör olayları Karaman’da ve tüm Türkiye’de çeşitli organizasyonlarla protesto ediliyor.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “Bu kalleş saldırılar karşısında milletimizi sağduyulu olmaya, birlik ve beraberlik içerisinde teröre karşı tek yürek olmaya davet ediyorum” dedi. Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “ Son günlerde şehirlerimizi kana bulayan, güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen terör eylemlerinin, sadece söz konusu örgütlerin iradesi ile gerçekleşmiş eylemler olmadığını tahmin etmek zor değil. Biliyoruz ki içeride ve dışarıda bu hainlere destek olan kirli eller var. 17-25 Aralık operasyonları, gezi olayları, 15 Temmuz darbe girişimi, ekonomik manipülasyonlar ile diz çöktüremedikleri bu ülkeyi şimdi kudurmuşçasına düzenledikleri bombalı eylemlerle dize getirmeye çalışıyorlar. Çünkü Türkiye, istedikleri gibi yönlendirdikleri eski Türkiye değil artık.

Ama başaramayacaklar. Ülkemizi Ortadoğu’da yaptıkları gibi kan gölüne çeviremeyecekler. İçerideki terör sevicilerin, teröristlerin arkasına saklanarak, en kanlı, en vahşi terör eylemlerini meşrulaştıracak kadar ihanet içirisinde olan çevrelerin algı operasyonlarına rağmen başaramayacaklar. Hiçbir güç bu millete diz çöktüremeyecek.

Provokasyonlara Dikkat Edelim!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi terör örgütlerine karşı, bir milli seferberlik ruhu içerisinde hep birlikte kararlılıkla mücadele etmeliyiz. Tüm bu hain saldırılar karşısında, vatandaşlarımızın metanetini korumalarını, devletimize güvenmelerini, herhangi bir provokatif eylemlere alet olmamalarını ve sabırlı olmalarını rica ediyorum. Özellikle sosyal medya aracılığı ile toplumumuzda panik havası yaratmaya çalışanlara karşı dikkatli olalım. Çünkü hainlerin amacı ülkemizde bir iç karışıklık çıkarmak, Ortadoğu’da başlattıkları yangını ülkemize de sıçratmaktır. Allah’ın izni ile bu oyunlara asla gelmeyeceğiz.

Hain terör olayları nedeni ile şehit olan askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”

Son Güncelleme: 19.12.2016 16:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol