31 Aralık 2016 Cumartesi 21:28
Bircan, Assale olarak ana arı üretimine devam etmekteyiz

Assale arıcılık 2017 yılında da ana arı üretimine devam edecek. Assale markası ile üretim yapan Ali Bircan bu işi önemsiyoruz dedi.

Ali Bircan haber sitemize yaptığı açıklamada, ‘Assale arıcılık ana arı üretim Mersin’in Silifke ilçesinde üretime başlamaktadır. Nisan ayı içerisinde ana arılar gönderilmeye başlanacaktır.

Değerli arıcılarımız 12 senedir üretimini yaptığımız ana arıların sorumluluğunu daima taşıdık ve arkasında durduk. Müşterilerimizin eleştirilerini çok iyi algıladık ve eleştiriler doğrultusunda kaliteyi ön planda tuttuk.

Değerli arıcılarımız, yıllardır sizler için ana arı üretimine önem vermekteyiz. Kaliteyi artırmak için işletmemizde bazı tedbirler aldık. İşletmemizde sadece bakanlığın izin verdiği ve denetlediği Kafkas ana arısı üretilmektedir. Arılarımızın tamamı Kafkas olduğundan meleşmenin önüne geçmiş bulunmaktayız. Amacımız ana arılarımızın gittiği yerde iş yapmasıdır.

Assale arıcılık sertifikalı ve sadece Kafkas ana arı üretimi yapmaktadır. Ana arılarımız her bölgeye gitmiş ve arıcılarımız tarafından sürekli ilgi görmüştür. 32 yıllık arıcılık tecrübemizle 12 yıldır sertifikalı üretim yapıyoruz ve ana arıyı önemsiyoruz.

Ana arı kullanımı ülkemizde her yıl artarak devam etmektedir. Avrupa ülkeleri ve diğer ülkeler son yüz yıldır ana arı kullanmaktadır. Ancak ülkemizde kullanımı son 10 yıldır artmıştır.

2017 yılında da ana arı üretimine devam ediyoruz. Gönderimlz nisan ayının ortalarında Silifke’de başlıyor. Ve ülkemizin dört bir yanına kargo ile gönderiyoruz. Detaylı bilgi için 0537 288 4247 Ali Bircan’dan bilgi alabilirsiniz.’ dedi…

e-karaman.com

Son Güncelleme: 01.01.2017 22:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol