24 Şubat 2017 Cuma 08:01
Cuma Günü Mesajları, kısa cuma mesajı

Cuma günü Türk toplumu dini duyguları anlamında çok önemli bir gündür. Cuma günü insanlar camiden çıkınca birbiri ile selamlaşır ve tanımadığı birine bile güzel bir selam gönderir. Teknoloji ile artık bunu telefon üzerinden yapabiliriz. Birbirimize cuma günü mesajları ile ifade etmek istediğimiz şeyi söyleyebiliriz. Bazen bir hayırlı cumalar sözü yeterli olmayabilir.

Hayırlı cumalar. Bu yüzden cuma günü atabileceğiniz güzel bir dini söz ya da sözler ile selamınızı pekiştirebilirsiniz. Bu sayede güzel cuma günü sözleri ile iletişiminizi kuvvetli hale getirmeniz büyük oranda mümkün. Örneğin, mesajda hayırlı cumalar demek yerine cuma günü mesajları ile daha da anlamlı ve derinlikli bir mesaj gönderebilirsiniz. Bu yüzden cuma günü sözleri çok önemlidir.

CUMA GÜNÜ MESAJLARI, CUMA GÜNÜ SÖZLERİ

Mübarek Cuma gününüz kutlu olsun. Hayırlı cumalar.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

Gününüz mübarek, gönlünüz huzur dolsun. Hayırlı cumalar.

Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. en güzel günün cuma bayramın olsun. Duayla

Gönülden gönüle dua ile. Cuma gününüz mübarek olsun.

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mübarek olsun.

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun…

Yakınlık ne zamanla ne mekenla sınırlıdır.Eller Allah”a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.Aklımda yürüğimde ve duamdasınız.Cumanız mübarek olsun..

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım

TÜM İNANANLAR İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol