01 Ocak 2017 Pazar 12:36
e ile gelen devasa sistemler, e okul, e devlet

Evet bugün yazımızda e den bahsedeceğiz. Ülkemizde e harfi o kadar çok kullanılıyor ki. E okul , e devlet, e giriş, e veli gibi devasa sistemler bu harf üzerinden açılıyor. e harfini sevdik. Ve bir çok önemli arama için arama motoruna e yazmanız yeterli oluyor.

E okul sistemi ülkemizde MEB tarafından kurulan bir eğitim yönetim yazılımı. Bu büyük sistem ile eğitimle ilgili anlık veri alınabiliyor. Ve birimler arasındaki bilgi alışverişi çok kolay oluyor.

E okul veli ile öğrenciler ve veliler sistem üzerinden yazılı notları, karne notları, teog sonuçları, devamsızlıklar ve okula dair birçok bilgiyi alabiliyorlar. Sistem son yıllarda çok aktif olarak kullanılmaya başlandı. E harfi bu anlamda da etkin olarak hayatımızda.

E devlet Bakanlık, genel müdürlük, belediye vb. kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan erişim imkanı sunuyor. E devlet ile evinizden birçok işlemi yapmanız mümkün. E harfi devlet ile ilgili kurumsal işlemlerinizde etkin olarak kullandığımız bir harf durumunda.

e harfini daha da aktif olarak kullanmaya devam edeceğiz gibi. Çünkü çok sevdik bu elektronik harfi. Teknoloji ile ilgili sistemlerde ön plana çıkan bir harfimiz. Ayrıca e karaman gibi haber sitelerimizde de bu harfi etkin olarak kullanmaktayız.

Son Güncelleme: 01.01.2017 13:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol