17 Ağustos 2016 Çarşamba 10:43
Hamile bayan kıyafetlerinde yeni tasarımlar

Teknolojinin ilerlemesi, tekstil firmalarının gelişmesi ve yeni moda tasarımcılarının çok sayıda artışı giyim sektöründe çeşitli, tarz denilebilecek kıyafetleri gözler önüne seriyor. Özellikle de şık ve rahat olmak isteyen kadınların sayısı çok fazla. Peki ya bu şıklığına ve rahatlığına pek düşkün kadınlar hamilelik döneminde ne giyiyor? İşte bu sorunun cevabını son zamanlarda tekstil firmaları anne adayları için hazırladıkları tasarımlarıyla çok güzel bir biçimde veriyor.

Geçmiş yıllarda hamile kadın kıyafetleri üzerinde pek durulmuyordu fakat son yıllarda çokça önem verilen bir parça haline gelmiş durumda. Anneliğin kutsallığını, bebeğin masumiyetini anlatan rahat aynı zamanda şık kıyafetler mağazalarda kendilerine yer bulmaya başladı.

Hamile bayan kıyafetlerinde yeni tasarımlar çokça ilgi çeken bir hale geldi. Kadınların sosyal hayatın ve iş hayatının içindeki yeri her geçen gün artış göstermekte olduğundan hamile kadınların giyimi de böylelikle ön plana çıkıyor. Sıradan jilelerin, bol elbiselerin yerini günlük veya iş hayatlarında da giydikleri kıyafetlerin hamileliklerine uyarlanmış halleri almakta.

Anne adaylarının kıyafetlerinde en ince ayrıntısına kadar düşünülüp konforlu ve sağlıklı olanları üretiliyor. Hem anne hem de bebeği açısından anne adayının giyeceği kıyafetin sağlıklı olması çokça önem arz etmektedir. Bunlarla beraber bol, salaş ya da düz, resmi kıyafetlerin yanında çiçekli, canlı renkler içeren kıyafetler anne adaylarının gözdesi. İçlerindeki bebeğin masumiyetini, tatlılığını dışa yansıtan kıyafetler çokça tercih edilir bir hale geldi.

Anne kıyafetlerinde son moda ise baskılı tişörtler. Anneleri hem çok hoş gösterene hem de rahat olan bu tişörtler anne adaylarının yanı sıra çevrelerinde de büyük ilgi görmektedir. Tişörtleri taytlarla kombinleyen anne adayları basit aynı zamanda hoş ve rahat takımlar oluşturmakta. Rahatına düşkün anne adayları yanında şıklığından ve resmiyetinden asla ödün vermeyen anne adayları için ise büyük markalar iş başında.

İş kadınları için özel koleksiyonlar çıkaran markalar çalışan hamile kadınları da unutmayıp onlar için özel koleksiyonlar çıkarmakta. Büyük markaların yanı sıra çoğu küçük markalarda, sıradan mağazaların vitrinlerinde hamile mankenlere giydirilmiş kıyafetlere de artık sıkça rastlaya biliyoruz. Bu gelişmeler hamile kadınlara verilen özeni ve önemi de gözler önüne sermektedir.

 

e-karaman.com

Son Güncelleme: 17.08.2016 10:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol