16 Aralık 2016 Cuma 20:56
İstanbul'daki  En Popüler 10 Sosyal Tesis

İstanbul, bünyesinde birçok şeyi bir arada barındıran; eğlence, tarih, kültür, eğitim vb.. denilince ilk akla gelen bir şehirdir. Bu açıdan da İstanbul bünyesinde gezilecek görülecek her alanda birçok yer barındırmaktadır.

Tabii ki bunlar kişisel zevk ve tercihlere göre değişmektedir. Bu sizin zevkinize kültürünüze ve isteğinize bağlı olarak değişmektedir.e-karaman haber sitesinin edindiği bilgilere göre,  İstanbulun en popüler 10 sosyal tesisi birkaçı aşağıda kategorilere ayrılarak sıralanmıştır.

Tarih ile iç içe olan sosyal tesisler

1-Üsküdar Fethipaşa Sosyal Tesisleri

 Üsküdar, İstanbul'un en manevi ve huzur veren semtlerinden biridir. Fethipaşa sosyal tesisleri, doğa ile iç içe ve deniz havası alıp kendinizi mutlu hissedebileceğiniz güzel bir tesistir. Size eski İstanbul'u hatırlatıp tarihi hissedebileceğiniz güzel bir tesistir. Ayrıca zengin menüsü ve fiyat konusundaki ekonomikliği ile hem cebinize hem de ruhunuza iyi gelebilecek tesislerden biridir.

Manzarası ve doğal ortamı yönünden tesisler

1-Arnavutköy Sosyal Tesisleri

 Öncelikle öyle bir semtte öyle imkânlarda hem uygun hem de müthiş manzara eşliğinde lezzetli yemekler yiyebileceğiniz güzel bir sosyal tesistir. Denize sıfır olmasa bile denizi gören eşsiz manzarası ile bir kere gözünüze hitap edip sizi huzurlu ve mutlu edecektir. Ve lezzetleri ile de damağınıza hitap edip güzel bir yemek sonrası çayınızı yudumlarken İstanbul'un güzelliklerini harika bir şekilde yaşayacaksınız. Deniz kenarı olduğu için kesinlikle balık tercihiniz olması gerekir. Çünkü hem taze hem de iştah açıcı manzarası ile balığı keyifle ve güvenle yiyebileceksiniz.

2-Beykoz Sosyal Tesisleri

 İstanbul'un kargaşasından az da olsa uzaklaşayım diyor iseniz burası tam size göre bir mekân olacaktır. Denize sıfır mekân; bahçesi ve birçokk alternatif oturma alanı ile güzel bir vakit geçirme imkânı sağlayacaktır. Yine deniz kenarı olması sebebi ile balık tercih etmenizi tavsiye ederim. Zaten manzaranın mükemmelliği karşısında diliniz tutulacaktır. Deniz kıyısında iştahınızı açan bir yürüyüş sonrası lezzetli yemekleri yedikten sonra mutlu olmamak imkânsızdır. Ayrıca şehrin gürültüsünden uzakta olmakta sizi fazlası ile mutlu edecektir.

3-Çamlıca Sosyal Tesisleri

 Manzara denilince akla ilk gelen yerlerden birisidir; Çamlıca. Gidilmesi gerekenler listesinin en başında olmasını şiddetle tavsiye ederim. Manzarası ve tepe deki huzurlu hava sayesinde güzel bir etkinlik olduğunu düşüneceksiniz. Bir hafta sonu bu güzel şehirde bu manzara da harika bir kahvaltı kaçınılmaz olur sanırım.

Son Güncelleme: 16.12.2016 20:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol