08 Kasım 2016 Salı 13:55
Karaman Molla Fenari Caddesi daha modern görünüyor
Karaman - Ertuğrul Çalışkan başkanlığında Karaman Belediyesi, şehrin çehresini değiştiren önemli çalışmalara imza atıyor. Yapılan çalışmalarla daha modern hale getirilen ve şehrin en işlek caddelerinden olan Molla Fenari Caddesi'ndeki değişim bu durumu gözler önüne seriyor.

Karaman Belediyesi'nin özellikle son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalarla Karaman'da önemli değişimler yaşanıyor. Çalışmaların yapıldığı alanlardaki mevcut görüntüler eski görüntüleri ile kıyaslandığı zaman daha değişim daha iyi fark ediliyor.

Cadde düzenlemeleri kapsamında temelden ele alınan Molla Fenari Caddesi, sağlamlaştırılan, sağlıklı ve uzun ömürlü hale getirilen alt yapısı, genişletilen ve yüksek standartlı kaldırımları, uzun ömürlü kaliteli asfaltı ve yeni aydınlatma sistemleri ile daha modern bir görünüme kavuştu.

Göreve geldiği günden bu yana alt ve üst yapıya büyük önem veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; " Marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Her alanda, her anlamda daha güzel, modern ve yaşanabilir bir Karaman için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Son Güncelleme: 08.11.2016 13:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol