13 Şubat 2017 Pazartesi 12:11
Karaman Valisi Tapsız Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Karaman - Vali Süleyman Tapsız, Karaman Muhtarlar Derneği, Karaman Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneklerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerin yanı sıra toplum yararına çalışan dernek ve kuruluşları da ziyaret eden Vali Tapsız’ın bugünkü ziyaret noktaları, Muhtarlar Derneği Karaman Şubesi, Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi oldu.

Ziyaretlerine Muhtarlar Derneği ile başlayan Vali Tapsız’ı dernek başkanı Ali Öngay karşıladı. Derneğin faaliyetleri ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, başkan Öngay’a çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerini daha sonra Karaman Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneğiyle sürdürdü.

Aynı binada faaliyetlerini sürdüren dernekleri ayrı ayrı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, ülke savunmasında canlarını seve seve feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere ise sağlıklı, huzur dolu bir yaşam diledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol