21 Aralık 2016 Çarşamba 15:05
Karaman'da belediye kar mesaisinde
Karaman'da kar var. İl genelinde yaklaşık 1 haftadır meydana gelen yoğun kar yağışı ve buzlanma karşısında Karaman Belediyesi kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.

e-karaman'ın edindiği bilgilere göre, Bugün sabah saatlerinde ilimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ile birlikte Karaman Belediyesi’ne bağlı ekipler vakit kaybetmeden kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre bu Cuma gününe kadar kar yağışı ilimizde etkili olmaya devam edecek.

Karaman Belediyesi Toplam 5 greyder, 4 kar küreme aparatlı kamyon, 6 Solüsyon atma aracı, 3 Solüsyon tankeri, 1 adet hem cüruf atmalı hem küremeli araç, 2 adet kar küreme aparatlı kazıcı ve yükleyici ile kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yürütüyor. Trafiğin yoğun olduğu caddelerden başlamak üzere sağlık kuruluşları ve eğitim kurumlarına ulaşımın sağlandığı yollarda yoğun bir çalışma var.

Çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “ Kış mevsiminin kendisini gösterdiği şu günlerde vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklık yaşamamaları için tüm ekiplerimizle birlikte teyakkuz halindeyiz. Tüm vatandaşlarımızın mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, araçları ile kar lastiği ve zincir olmadan trafiğe çıkmamalarını, gece saatlerinde etkili olabilecek don olaylarına karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum. Vatandaşlarımız yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında belediyemiz Zabıta 153, 444 25 70 nolu çağrı merkezlerini 7/24 arayabilirler.” dedi.
Son Güncelleme: 21.12.2016 15:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol