23 Aralık 2016 Cuma 16:04
Karaman'da kar yağışı devam ederken belediye aralıksız çalışıyor
Karaman - Hafta başından itibaren ilimizi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı karşısında Karaman Belediyesi var gücü ile çalışıyor.
   
Karaman'da  hafta başında başlayan yoğun kar yağışı dört gündür kesintisiz devam ediyor. Kar yağışı karşısında belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdürüyor. AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan İl Başkanları toplantısı için Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, dün gece saatlerinde Karaman'a döndü. Başkan Çalışkan, beraberindeki başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte sabahın erken saatlerine kadar belediye ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmalarını takip etti.
   
"Kar yağışı karşısında vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için var gücümüzle çalışıyoruz" diyen Başkan Ertuğrul Çalışkan: "Yoğun kar yağışı ile birlikte zorlaşan ulaşımı rahatlatmak için tüm araç, ekipman ve personellerimizle 24 saat kesintisiz bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Önceliği trafiğin yoğun olduğu ana yollara veriyoruz. Kesintisiz yağan kar nedeni ile açtığımız yollar kısa süre içerisinde tekrar kapanıyor. Belediyemize ait araçların yanı sıra özel sektörden kiraladığımız iş makineleri ile kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
   
Sabah saatlerine kadar devam eden çalışmalar gün içinde il merkezinde kesintisiz devam ediyor. Meteoroloji verilerine göre hafta sonu itibari ile kar yağışının hafiflemesi bekleniyor.
Son Güncelleme: 23.12.2016 16:04
Anahtar Kelimeler:
KaramanKaramandaKar
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
e-takipçi 2016-12-23 17:37:47

karaman haber siteleri oldukça yalaka.beledi̇ye çalişmiyor.bu başkan iki kare poz vermekten ve şak şakçı basın tüm karaman güllük gülistan gibi gösteriyor.hala ana arterler açık değil.hepinize kocaman bir yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!