17 Kasım 2016 Perşembe 23:05
Karaman'da Yunus Emre Caddesi'nin Çehresi Değişti
Karaman - Karaman kış aylarına bir başka giriyor. Gün gün gerçekleşen çalışmalar ile Kentin çehresi hızla değişti. Aralıksız sürdürdüğü çalışmalar ile Karaman’da büyük bir değişim ve gelişim rüzgârı estiren Karaman Belediyesi bu değişimi gözler önüne sermeye devam ediyor.
   
Yunus Emre'nin memleketi Karaman'da adını aldığı cadde de büyük değişiklikler oldu. Kültür ve Tarih şehri Karaman daha da güzel olacak. 2014 yılı itibari ile yıpranan yol ve kaldırımları, yetersiz aydınlatma sistemleri ve kullanılamaz hale gelen bir alt yapıya sahip olan Yunus Emre Caddesi, Karaman Belediyesi tarafından temelden ele alındı. Cadde üzerinde kullanılamaz hale gelen ve sağlık açısından tehlike arz eden 35-40 yıllık içme suyu hatları ve kanalizasyon hatları daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü malzemelerle yenilendi. Yağmur suyu hatları döşendi. Kökleri cadde üzerindeki alt yapıya ve etraftaki binalara zarar veren ağaçlar kaldırılarak yerine daha güzel görünümlü ağaçlar dikildi. Yetersiz aydınlatma sistemleri yerine daha modern sistemler yerleştirildi.
   
Karaman'da ki çalışmalar anlık olarak yerel ve ulusal haber siteleri ile hemşerilerimize iletiliyor.

Son olarak kalitesi yüksek sıcak asfalt serilen ve standartlara uygun yapılan kaldırımları sayesinde, şehrin en önemli caddelerinden birisi olan Yunus Emre Caddesi, tamamen yenilenerek daha modern bir görünüme kavuştu. Caddenin eski ve yeni görüntüleri kıyaslandığında bu değişim açıkça görülüyor.
Son Güncelleme: 17.11.2016 23:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
karamanhaber 2016-11-18 12:08:12

Seviyoruz karamanı