20 Kasım 2016 Pazar 11:03
Karaman'dan Kısa Kısa Güncel Haberler

Karaman Belediyesi Kentin çehresini değiştirmek ve daha yaşanabilir bir Karaman için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye yaptığı çalışmaları haber haline getirerek web sitesinden iletiyor. Yerel Haber ve Ulusal haber siteleri bu haberleri anlık olarak hedef kitleye ulaştırıyorlar.

Karaman’da bu hafta neler olmuş kısa kısa şöyle bir göz atalım. E Karaman haber sitesi olarak Belediye haberlerini güncel olarak ulaştırmaya gayret ediyoruz. Bu hafta,

SEYİR TERASLARINDA ÇALIŞMA HIZLA DEVAM EDİYOR

Karaman 2017 yılında seyir teraslarına kavuşacak. Teraslar yeni gözde mekanlarımızdan birisi olacak. Projelendirmesi Karaman Belediyesi tarafından yapıldı. Belediye Başkanı düzenli olarak çalışmayı ziyaret ederek bilgi alıyor. Karaman adına güzel bir sosyal yaşam alanı olacak.

ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARI’NDA ASFALT ÇALIŞMASI VAR

Karaman Valilik kavşağından Sanayi Kavşağına kadar uzanan yaklaşık 2,5 km uzunluğundaki Alparslan Türkeş Bulvarı'nda asfaltalama çalışmaları başladı. Son günlerde Karaman’da bir çok güzerhah üstünde çalışma yapıldı. Ve Karaman artık modern Kent olma yolunda hızla ilerliyor.

TİYATRO GÖSTERİSİ "ÖLÜMSÜZ" DUYGU YÜKLÜ ANLAR YAŞATTI

Bu hafta yine önemli etkinliklerden birisi Ferah Tiyatrosunun oyun gösterisi idi. Karaman Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen, Ferah Tiyatrosu'nun Çanakkale ve 15 Temmuz Şehitleri anısına hazırladığı "Ölümsüz" isimli tiyatro gösterisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

DEĞİŞİM SÜRÜYOR, KARAMAN BÜYÜMEYE DEAM EDİYOR

Yine gözümüze çarpan haberlerden birisi Yunus Emre Caddesine dair bilgilerdi. Yunus Emre’nin adını aldığı cadde üzerinde çok güzel değişiklikler yapıldı. Yunus Emre Caddesi, tamamen yenilenerek daha modern bir görünüme kavuştu. Caddenin eski ve yeni görüntüleri kıyaslandığında bu değişim açıkça görülüyor.

166 KONUT İÇİN KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Toki son yıllarda Karaman’da güzel projelere imza attı. Bu çalışmalardan biriside Karaman’nın gözde yaşam alanı Piri Reis Konutları. Bu hafta kura çekilişi ile 166 konut sahibini buldu. Piri Reis Vadisi Konut Projesi’nde satışa çıkarılan 166 konut için 15.11.2016 tarihinde kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişi resmi sonuçları açıklandı.

Piri Reis Vadisi Konut Projesi’nde satışa sunulan 166 adet konut için çekilen kura çekilişi sonucunda resmi listeler açıklandı.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 20.11.2016 11:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol