11 Ocak 2017 Çarşamba 19:51
Karaman'da yerel ve ulusal medya kahvaltıda buluştu
Karaman - Polisevinde düzenlenen kahvaltı programına; Vali Tapsız’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın ile görsel ve yazılı medyanın temsilcileri katıldı.
 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık ve Karamanoğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz’un teşekkür konuşmalarının ardından, tüm gazetecilerin ve basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Vali Tapsız, basın mensuplarının varlığının büyük bir güç olduğunu dile getirerek gerek ilimizde, gerek ülkemizde ve gerekse dünyada yaşanan bütün gelişmeleri kamuoyuna duyuran basın yayın organlarının önemli bir işlev gördüğünü söyledi.
 
Halkın doğru ve tarafsız habere ulaşması için çalışan basın kuruluşları, gelişmiş toplumların itici gücü olduğunu ifade eden Vali Tapsız, bu çalışmayı yapan basın emekçilerinin objektif, toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlüklere duyarlı olması ise gelişmiş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu söyledi.
 
İlimizin tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine de önemli katkılar sağladığını belirten Vali Tapsız, yerel basın çalışanlarının bu güne kadar gösterdikleri gayreti, bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine inandığını ifade etti.
 
15 Temmuz’da ülkemiz hem bir darbe girişimine, hem bir dizi terör eylemine, maruz kaldığını söyleyen Vali Tapsız, darbe girişiminin başından itibaren duyarlı ve asil duruş sergileyen ulusal ve yerel basın kuruluşlarının darbe girişimi sırasında yaptıkları yayınlarla girişimin bertaraf edilmesinde önemli görevler üstlendiler.  Bu sorumluluk anlayışıyla hareket eden tüm ulusal ve yerel gazetecilerimize teşekkür ediyorum. dedi.
 
Vali Tapsız, basınla beraber olduğu kahvaltıda ilimiz ekonomisi, sosyal ve kültürel alanlardaki faaliyetleriyle ilgili genel bir değerlendirme yaptı.
 
Vali Tapsız konuşmasının sonunda basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ve aynı zamanda İdareciler Günü olması dolayısıyla tüm idarecilerin İdareciler Günü’nü tebrik ederek, 2017 yılının ilimiz, ülkemiz, bölgemiz ve dünya için barış ve huzur getirmesi dileklerinde bulundu.
Son Güncelleme: 11.01.2017 23:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol