12 Aralık 2016 Pazartesi 17:07
Konya'da  Şehitler dualarla defnedildi
Konya - İstanbul'da düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan polis memurları Metin Düzgün, Emre Horoz ve Oğuzhan Duyar Konya’da son yolculuklarına uğurlandı.

Şehit polis memuru Metin Düzgün'ün cenaze namazı Musalla Mezarlığı içindeki namazgaha polislerin omuzunda getirildi. Öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınan şehidin cenazesi Konya Şehitliği’nde dualarla defnedildi.

Cenaze namazına Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, protokol mensupları, askeri ve sivil erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit polis memuru Emre Horoz'un cenazesi Seydişehir ilçesi Muallimhane Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akyol Şehitliğinde toprağa verilirken; şehit polis memuru Oğuzhan Duyar'ın cenazesi Hüyük ilçesi Göçeri Mahallesi’nde kılınan cenaze namazı sonrasında mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve AK Parti Konya Milletvekilleri, Konya’daki cenaze namazının ardından Hüyük ve Seydişehir’e geçerek şehit ailelerine taziyede bulundular.

Son Güncelleme: 12.12.2016 17:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
eysan can 2016-12-12 22:30:06

Soyunuz sopunuz kurusun Rabbim kahhar ismiyle kahr etsin sizii