02 Aralık 2016 Cuma 17:08
KPSS ortaöğretim sonuçları, ÖSYM sonuç 2016 2017

2016 kpss sınavına giren adayların gözü Ösym sonuç sayfasında. Rekor bir başvuru ile 3,5 milyon kişinin katıldığı KPSS ortaöğretim sınavı sonuçları ösym sonuç sayfasından adaylara duyurulacak.

Her KPSS yeni bir umut. Sınav sonuçlarına göre kamu kurumlarına alım yapılılacak. Milyonların gözü KPSS sonuçlarında.

ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Normal şartlarda 15-20 günde kpss sonuçları açıklanmış. Ancak katılımda dikkate alınırsa öysm sonuçları biraz geç açıklayabilir. 5 ile 15 aralık tarihleri arasında sonuçların açıklanma beklentisi var. Ancak sonuçlar sadece ÖSYM sonuç sayfasından duyurulacak

Türkiye’de bir kamu kurumunda işe başlamak için sınav sonuçlarına ihtiyacımız vardır. Kimlik bilgilerimiz ve girdiğimiz sınav sonucu bilgileri ile sıralamaya girer ve yerleştirme sonuçlarını bekleriz. Sonuçlar Ösym sonuç sayfasından açıklanır.

Her sınav sonucu heyecan ile beklenmekte. Yeni bir iş kapısı sonuçlar ile ile açılır. Ülkemizde her sene binlerce kişi sınavlar için hazırlanır. Kitaplar basılır. Sınav kitapları her yıl binlerce baskı yapar. Hazırlanma süreci bir hayli meşakkatlidir. Gece gündüz sorular ile uğraşmak hem heyecan verir hem de biraz zorlar insanı.

Adaylar bu süreçte ösym sitesini takip ederek gelişmelerden haber alabilirler.

Ösym her yıl onlarca sınav yapar ve  duyuruları sitesinden açıklar. ÖSYM sonuç sayfası ile girdiğiniz her hangi bir sınavın sonucunu görebilirsiniz. Yerleştirme puanları ile bir işe veya bir okula yerleşmeniz mümkün hale gelir. Biraz gayret biraz sabır sonuçların güzel olması için yeterli olabilir.

Ösym sonuç 2016 ve 2017 bilgilerine haber sitemiz üzerinden ulaşmanız mümkün. Yapılan sınavların haberleri ve duyuruları her zaman e-karaman üzerinde yer almaktadır. Sınav sonuçları sorgulama ösym sayfasında. Ales sonuçları, E yds sonuçları, sözleşmeli sınav sonuçları ve daha bir çok sınav sonucu. 

Son Güncelleme: 02.12.2016 17:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Melek 2016-12-08 10:22:50

Sabırsızlıkla sonuç bekliyoruz