13 Aralık 2016 Salı 17:18
ÖSYM tercih kılavuzu , KPSS Önlisans Ortaöğretim tercihleri ne zaman ?
KPSS sonuçları açıklanır açıklanmaz gözler tercilere çevrildi. Yüksek puan alan adaylar heyecan ile tercih kılavuzunun yayınlanmasını bekliyor. Adaylar ÖSYM sitesini takip ederek duyuru ve haberler ile bilgi alıyorlar. ÖSYM tercih kılavuzunu yakın zamanda yayınlayabilir.

ÖSYM KPSS TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ösym , 21 Aralık 2016 tarihinde kılavuzu kendi sitesinden yayınlanması bekleniyor.  3.5 milyon insanın kaderi bu tercihlerde! 2016 KPSS Ortaöğretim sonuçları 9 Aralık 2016 tarihinde açıklandı. Milyonlarca aday bir iş umudu ile tercih kılavuzunu beklemeye başladı.

KPSS sonuçlarının açıklanması ile birlikte Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), tercih işlemlerine başlayacak. Tercih işlemlerinde herhangi bir ücret ödenmeyecek. Önlisans sınavına giren adayların da tercihleri beklemesinden ötürü tercih işlemleri bütün olarak yapılması bekleniyor. Kılavuz üzerinden yapılacak olan işlemler, kurumların açacağı kadroya göre şekil alacaktır. Adaylar heyecan içinde kurumların duyurusu bekliyor.

 

Son Güncelleme: 13.12.2016 17:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol