27 Ocak 2017 Cuma 23:05
Survivor 2017 Berna Öztürk Kimdir?

Survivor Berna Öztürk Kimdir?

Kişisel Bilgileri

 Adı Soyadı: Berna Öztürk

 Doğum Tarihi: 28.03.1984

 Boyu: 1.71 cm

 Kilosu: 55 kg

 Burcu: Koç

 Tahsili: Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Mezunu

 Gözünün Rengi: Kahverengi

 Mesleği: DJ

Berna Öztürk Kimdir?

Şu sıralarda Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve yayımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasında ünlülerin kadrosunda yarışan Berna Öztürk ilk olarak Tarkan Tevetoğlu'nun baldızı olarak tanındı. Berna Öztürk'ün ablası avukat Bilge Öztürk uzun bir süre Tarkan ile istikrarlı bir aşk yaşamış, bu sırada medyada görünmeye başlayan Berna Öztürk'te bu sayede magazinde yer alan ünlüler arasına girdi.

28 Mart 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Berna Öztürk çılgın bir yapıya sahip. Herkesin haşarı tavırları ve çılgın tarzı ile tanıdığı Berna Öztürk İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu. Berna Öztürk güzelliği ve fiziği ile 16 yaşında bir çok ajansın dikkatini çekmiş ve modellik ile mankenlik macerası daha 16 yaşında başlamıştır. Kiteboard sporunda milli sporcu olan Berna Öztürk bu spor dalında eğitim vermektedir. Berna Öztürk'ün asıl mesleği ise DJ'liktir. Bir çok yerde DJ olarak konserler veren Berna Öztürk bu işine hali hazırda devam etmektedir.

TV 8 kanalında yayınlanan ve jüri koltuğunda o dönem Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Neslihan Yargıcı gibi isimlerin oturduğu "İşte Benim Stilim" yarışmasını katılmıştır. Burada giyim farklı tarzı ve sempatikliği ile jüriden ve ekran başındakilerden tam not alan Berna Öztürk şu anda survivor yarışmasında ter döküyor.

 e-karaman haber sitemizin edindiği bilgiye göre, 2017 Survivor kadrosuna davet edilen ve daveti kabul ederek ünlüler takımına katılan Berna Öztürk, eski futbolcu Serhat Akın, şarkıcı Tarık Mengüç, oyuncu Furkan Kızılay, şarkıcı Çılgın Sedat, eski futbolcu İlhan Mansız, atletizmci Pınar Saka, dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül, dünya serbest dalış şampiyonu Şahika Ercümen, milli boksör Adem Kılıçcı, oyuncu Seda Demir ve milli atlet Sema Apak ile beraber gönüllüler takımında ter döken Berna Öztürk yarışmada birinci olarak büyük ödülü kazanmak için yarışıyor. Sanatçı yine kısa ve mavi saçları ile kendine has tarzını yarışmaya yansıtmayı başarmış.

 

e-karaman.com

Son Güncelleme: 28.01.2017 10:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol