10 Ocak 2017 Salı 05:05
Tahir Akyürek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Konya - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajı şöyle:

e-karaman haber sitesinin edindiği bilgiye göre, “Basının, eksiksiz ve objektif bir haber anlayışı ile halkın düşüncelerini, eleştirilerini en güçlü şekilde önce yerel yöneticilere, oradan da ülkeyi yönetenlere aktarmada ve demokrasinin önünü açmada çok önemli bir işlevi vardır.

Teknolojinin ilerlemesiyle daha fazla alanda faaliyet göstererek insanlara en hızlı şekilde bilgi aktarımı sağlayan basın-yayın kuruluşlarımızın, tarafsızlık ve güven ilkesini ön planda tutarak sağduyulu yayınları ile ülkemizin geleceğine sağladığı katkının, Türkiye’nin son yıllardaki gelişim, değişim ve ilerlemesiyle doğru orantılı olarak büyüyerek devam etmesi en büyük temennimizdir.

15 Temmuz hain darbe girişiminde millet sokağa inerken Konya basını ve ülkemiz basını dik durmuş ve bu duruşunu sürdürmüştür. Dört bir taraftan saldıran, birleşerek hareket eden bütün şer güçlere karşı dayanışmayı, birlikteliği devam ettirmemiz büyük önem taşıyor.

Konya’mız her alanda belli bir mesafe alırken, bunun basın-yayın alanında da aynen gerçekleştiğini görüyoruz. Konya’mızın tanıtımında, gelişiminde rol oynayan tüm basın mensuplarımıza, gazete, televizyon, radyo, internet sitesi, ajans temsilcisi arkadaşlarımıza, şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanımız adına teşekkür ediyoruz.

Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, sorumluluk duygusu içinde, toplumu haberdar etme adına görevlerini yerine getiren; medyamızın her kolunda fedakarca çalışan herkesin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim.”

Son Güncelleme: 10.01.2017 05:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol