20 Eylül 2016 Salı 07:28
Türkiye 2016' da Google' da Neler Aradı?

Bu sorunun cevabında aslında birçoğumuzun merak edip araştırdığı sonuçlar çıkacaktır. 2016 da ne olduysa ya da bu süre içinde neleri merak ettiysek çağımızın araştırma sitesi Google'dan mutlaka yararlanmışızdır.

Türkiye 2016'da Google'da Neler Aradı sorusuna verilen cevaplardan bir tanesi sınava giren çocukların arattırdığı TEOG sonuçları, sınava giren bir sürü genç sonuçların açıklanmasıyla birlikte sonuçları öğrenmek için en kısa yol olan Google da aratıp sonuçlarına ulaşmışlardır.

Bir diğer çok aratılanlar arasında yine öğrencilerin oluşturduğu 'yarın okullar tatil mi?' sorusu yer almaktadır hızlı bir şekilde yarın tatil mi değil mi öğrenebilmişlerdir. Aratılan şeylerin içinde öğrencilerimiz için birde takdir, teşekkür hesaplama var tabi ki karne döneminin gelmesiyle birlikte karne gününü beklemeden öğrenciler ne aldıklarını öğrenmek istemektedirler.

Magazin İçerikli Aratılanlar

Her birimizin merak ettiği birde ünlüler var tabi onların hayatında olup bitenler, yaşadıkları, yaptıkları projeler aratılanlar arasında. 2016 da en çok merak edip arattığımız ünlüler arasında yeni ilişkiye başlayan Murat Boz ve Aslı Enver var. Birlikte oynadıkları film sayesinde yakınlaşıp sevgili olan bu ikili dikkatimizi çekip onlar hakkında araştırma yapmamızı sağlamıştır.

Yeni bir diziye başlayan Neslihan Atagül ve Burak Özçivit 'de aratılanlar arasındadır. Bu aralar oyuncu Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül'ün ise ilerleyen zamanlarda Google aratılanlara gireceğini düşünüyorum şimdiden tün magazin sayfalarında yer almaktadırlar.

Dizi İçerikli Aratılanlar

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanmaya başladıktan sonra Google'da en çok aratılanlar arasında merak edilen padişahın yaşanısı Sultan Ahmet yer almaktadır. Ülke gündemini belirleyen durumlarda tabi ki Google da aratılan içerikler arasındadır. Mesela bunlardan biri Akademisyenlerin Bildirisidir. Bu bildiriye imza atan akademisyenlerin durumuyla ilgili birçok şeyi yine Google’dan aratarak öğrendik.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 20.09.2016 07:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol