27 Ocak 2017 Cuma 11:36
Yay Burcunun Özellikleri Nedir?

Eğer etrafınızda sürekli olarak gülen, etrafına neşe saçan birini görürseniz bilin ki o yay burcudur. Hayata bağlılığı ve yüksek enerjileri ile bilinirler.

e-karaman.com un edindiği bilgiye göre, Hayatta ne kadar olumsuzluk yaşasalar da bilirler ki şans her zaman yanındadır ve yıldızları onları her zaman etkisi altına alıp hem enerjisini yansıtır hem de şansını yükseltir. Spor yapmak en büyük uğraşlarındandır. Body ilgi alanlarıdır.

Özgürlüklerine fazlasıyla bağlıdırlar. Bu da aşk hayatında birtakım sorunlara yol açar ve anlaşmazlıklar yaşayabilir. Fakat tanıdığınız yay burcu ne olursa olsun asla özgürlüklerinden vazgeçmeyecektir.

Enerjisinin bu kadar üst noktada olması hem etrafına hem kendisine hayata bağlılık verir. Ve girdiği her ortamda hemen fark edilir. Coşkusu hiç dinmez.

 Yeni insanlarla tanışıp, yeni bilgiler öğrenmeye bayılır. Ve bunu hemen fark ettirir yay burcu. Meraklı olması da bu yönünden kaynaklanır. Kimi zaman ne kadar onun başına bela açsa da o merakından geri kalmaz.

Dostluk onun için hayatında anahtar kelimedir. Hiçbir zaman yalnız kalmayı sevmez. Her zaman sosyal ortamlarda bulunup, muhabbet sohbet etmeyi sever. Bu yüzdendir ki çoğu kişi o konuştuğu zaman onu pür dikkat dinler. Çünkü konuştuğunda en tatlı gelen burçlardan biridir de. Sempatikliği hat safhadadır.

İş hayatında da oldukça başarılıdır. Fakat sıkılgan bir iş hayatı vardır. Hareket halinde olmayı sevdiği için masa başı işler onun için uygun değildir. İş hayatında başarıyı hayatlarının bir noktasında yakalayacaklarını düşünürler.

Aşk hayatları oldukça hareketlidir. Fakat sevdiklerinde tam olarak severler fakat birine bağlılıkları oldukça zordur. Flörtçü bir burçtur yay burcu. Aşk hayatlarında tam anlamıyla romantik, ateşli burçlardan biridirler. Doğru kişiyi bulmaları zaman alsa da o hiçbir zaman pes etmez ve hayatın akışına kendisini bırakır.

Jüpiter'in yönettiği bir burçtur Yay burcu. Değişken yapısından kaynaklı, ateş grubundandır. Uğurlu sayısı 3, rengi Mordur. Uğurlu günü perşembedir. Uğurlu taşı ise Topazdır.

 

Son Güncelleme: 27.01.2017 22:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol