admin2
admin2
19 Şubat 2018 Pazartesi 17:36
Başkan Adayı Irılmazkol, "Sorunların hepsini biliyoruz.

Karaman’ın önemli sektörlerinden biri olan Taşımacılıkta, hizmet için güçlü Yönetim Kadrosu ile Oda Başkanlığına Başkan Adayı olan Ali Irılmazkol, projelerini ve temennilerini sıraladı. Irılmazkol;
    “25 Şubat’ta yapılacak olan Karaman Şoförler Odası seçimine çalışmalarımız devam ediyor. Bütün sektörün sorunlarına hızlı ve kesin sonuçla alabilmemiz için yönetim kurulumuzu bütün mesleklerin sevilen en önde gelen kişilerinden kurduk. Allah bana başkanlığı nasip ederse yapmış olduğumuz projeleri birlik beraberlik içerisinde zamanla hepsini ve daha fazlasını yapacağız. Maalesef sektörümüzde birlik beraberlik sorunu var. Bu sorunu çözdükten sonra ben ve yönetimim Kamyoncu, Tırcı, Takcisi, M Dolmuş Hatçısı, C Plaka Öğrenci servisi, şehir içi taşıma, köy taşımaları ve pazarcı esnaflarımızı ayırt etmeden bir olarak sorunlara hızlı ve kararlı bir şekilde müdahale edeceğiz.
    “SORUNLARIN HEPSİNİ BİLİYORUZ”
    Karamanımızda taşıma sektörleri esnafları olarak çok sorunlarımız var. Ve bu sorunların hepsini biliyorum. 
    14 yıldır sektörün içerisinde gece gündüz karda kışta yağmurda siste direksiyon başında. Ekmeğimi direksiyon ve tekerden kazanıyorum. Mesleğimizin ne kadar riskli olduğunu her an ölümle burun buruna insanlara hizmet verebilmek için çalışıp hak etmediğimiz şekilde muamele gördüğümüzü çok iyi biliyorum. 
    “ÖZVERİ İLE ÇALIŞACAĞIZ”
    Bizler şehrin yüzüyüz. Karaman halkı uyanmadan uyanan sabah işe gitmek için evden çıkan evden çıkan halkımızı servislerimizle ve hat dolmuşlarımızla yatağından kalkan geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi öğrenci servisleri ile akşamları da en son kişi kalıncaya kadar Karamanımızın en uç noktaları Organize Sanayi Bölgesinden Cezaevine Konya yolu üzerindeki Atatürk Mahallesine kadar hizmet vermekteyiz. Karaman’a ilk defa gelen kişiyi bile ilk bizler karşılarız.  Halkımızın yükünü, canını malını bizler taşımaktayız. Sektörümüzü birlik ve beraberlikle daha iyi yelere getirmeye kararlı ve özverili bir şekilde çalışacağım. Çıktığımı bu yolda siz üyelerimin desteğini bekliyorum.”dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol