01 Nisan 2017 Cumartesi 21:50
Başkan Akyürek, MTTB'de gençlerle buluştu

Konya - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Konya Şubesi’nde gençlerle bir araya geldi.

Haber sitemizin edindiği bilgiye göre, MTTB İl Başkanı Lütfullah Işık ve gençlerle sohbet eden Başkan Akyürek, çile çekmeden, mücadele etmeden, her şeyi ortaya koymadan büyük hedeflere ulaşmanın mümkün olmayacağını belirterek, bunun örneklerinin görüldüğünü söyledi. Çağı okumanın önemine de dikkat çeken Başkan Akyürek, “Çağı okuyamazsanız sadece folklorik figür olursunuz. Çalışmalarda sembol ve sloganlarla tatmin olmamak, yapılması gerekenleri yapmak ve içini doldurmak gerekiyor” dedi.

Konya’nın Türkiye’nin ana omurgasını teşkil ettiğini, Tük-İslam medeniyetinin kurucu şehri olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, genetiğinde bu önemi barındıran şehrin Yeni Büyükşehir Yasası konusunda da laboratuvar olduğunu ve önemli çalışmalar yaptığını dile getirdi.

Gençlerle Türkiye’nin yaşadığı süreç ve 16 Nisan’da yapılacak referandum konusunda da sohbet eden Başkan Akyürek’e ziyaret sonunda çini süslemeli eser hediye edildi.

Son Güncelleme: 01.04.2017 22:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol