01 Mayıs 2017 Pazartesi 17:48
Başkan Ertuğrul Çalışkan, 1 Mayıs Mesajı

Haber sitemizin edindiği bilgiye göre, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan’ın mesajı şöyle:

“Emeğin, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Bu gün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisi. Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ şeklinde buyurarak dinimizde de işçi ve emeğe ne kadar değer verildiği gösterilmiştir. Biz de bu önemli günde tüm çalışan emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Güzel Karamanımız’ın; temizlik hizmetinden yol yapımına, park çalışmalarından alt yapı hizmetlerine kadar işçilerimizin emekleri büyüktür. Emekçilerimizin yaşamını idame ettirebilmesi ve sosyal barışımızın sağlanması için Karaman Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Bu düşüncelerle, Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs’ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, anlamına yakışır bir şekilde kardeşlik ve barış içinde geçmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum."

Son Güncelleme: 01.05.2017 18:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol