04 Mayıs 2017 Perşembe 22:06
E Karaman’da neler oldu?

Gelişen teknoloji bilgiye daha hızlı ulaşma adına hayatımızı epey kolaylaştırmış durumda. Dünyanın neresinde olursanız olun Karaman ile ilgili haberlere anında ulaşabiliyorsunuz. Haber sistemlerinin gelişmesi ,  çevremizdeki olayları daha geniş kitlelere ulaştırma fırsatı sunuyor. E Karaman haber sitesi 10 yıldır yayın hayatına devam ediyor.

Son günlerde haber sitemizde olumlu gelişmeler oldu. SLL sertifikası ile sitemiz daha güvenli hake gelmiş durumda. Takipçilerimiz güvenle son dakika haberlerini takip edebilecekler.

Ve yeni bir sürüme daha geçilerek haber temamız yenilendi. Karaman Haber sitesi olarak görsel anlamda da daha iyi hizmet vermek istedik. Mobil telefonlar ve pc ler ile sitemiz daha iyi takip edilebilecek.

Karaman’da birçok kurum düzenli olarak haber üretmekte. Gelişen olaylar metin haline getirilerek basına servis edilmekte. E-karaman haber sitemiz düzenli olarak bu haberleri takip etmekte ve takipçileri ile buluşturmakta. Ayrıca mail adresimize gelen son dakika haberleri hızlıca yayınlanarak servis edilmekte.

Haber sitemizi takip ederek Karaman ve çevresinden haberle alabileceğiniz gibi, ulusal ve dünya haberlerini de takip etmiş olacaksınız. Nerede olursanız olun Karaman haberleri bir tık yakınınızda.

Son Güncelleme: 04.05.2017 22:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol