23 Nisan 2017 Pazar 22:47
Hasköy Sahili’nde 23 Nisan Çocuk Koşusu Yapıldı

İstanbul - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Beyoğlu'nda büyük bir coşku ile kutlandı. Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle Hasköy Sahili’nde 23 Nisan Çocuk Koşusu düzenlendi.

Haber sitemizin edindiği bilgiye göre, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın eşi Ferda Demircan ve küçük kızı Neva Demircan ile birlikte katıldığı etkinlikte; binlerce çocuk aileleriyle birlikte koştu. Hasköy Sahili ile Haliç Kongre Merkezi arasındaki trafiğe kapatılan alanda gerçekleştirilen koşuda dereceye giren 11 öğrenciye madalyalarını takdim eden Başkan Demircan, daha sonra çocuklarla birlikte elindeki balonları gökyüzüne bıraktı.

ELLERİNDEKİ BALONLARI HEP BİRLİKTE GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Koşunun ardından Beyoğlu Belediyesi Hasköy Etkinlik Alanında toplanan çocuklar, kendileri için kurulan oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Programda ayrıca Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında eğitim alan çocuklar sergiledikleri bir birinden güzel sahne gösterileriyle katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. Adeta bir şölen havasında gerçekleşen etkinlikte çocuklara dondurma ve çikolata ikram edildi. Gün boyu devam eden etkinliğe, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ile Beyoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cebrail Karakaş da katıldı.

ÇOCUKLARIMIZIN İYİ VE MUTLU OLMALARI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan etkinlikte yaptığı konuşmasında, anne ve baların hayatlarındaki en büyük mutluluk kaynağının yavruları olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın iyi ve mutlu olmaları bizleri mutlu ediyor. Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren temel felsefemiz çocuklarımıza yatırım yapmak. 23 Nisan'dan sonra 19 Mayıs geliyor. Orada da geçliğe işaret ediliyor. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz. Çocuklara armağan edilen 23 Nisan'ı çocuklara hissettirmek lazım. Bu vesileyle bugün Hasköy Sahil'de bu etkinliği düzenledik. 23 Nisan etkinliklerini bundan sonra da bu şekilde açık havada düzenleyeceğiz. Bu hafta dolayısıyla okullarımızda da etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. İstiyoruz ki; yavrularımız iyi bir eğitim alsın, işleri aşları olsun ve geleceğe güvenle baksınlar. Bizim tek hedefimiz yavrularımızın geleceğini inşa etmek. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum." dedi.

ÇOCUKLAR CIVIL CIVIL, CANLI VE HEYECANLI

23 Nisan'ın adına yakışır bir etkinlik olduğunu ifade eden Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da "Çocuklar cıvıl cıvıl, canlı ve heyecanlı, koşup eğleniyorlar. Bu ortamın hazırlanmasında Belediye Başkanımızın katkıları çok büyük. Başkanımıza öğrencilerimiz ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah her gününüz böyle canlı, mutlu ve heyecanlı olsun." diye konuştu.

23 NİSAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Beyoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cebrail Karakaş ise, "Sevgili veliler ve öğrenciler, 23 Nisan Bayramınız kutlu olsun. Bugün bu coşkuyu bizlere yaşatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve şehitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bugün çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte Belediye Başkanımızın katkıları çok fazla. O yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün bu alanı dolduran çocuklarımıza ve velilerimize de şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kulandı.

Son Güncelleme: 23.04.2017 23:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol