Hasan Özen
Hasan Özen
01 Haziran 2020 Pazartesi 23:15
İL MÜDÜRÜ YUSUF ŞAHİNBAŞ AYRANCI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Ziyaret programı kapsamında İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde incelemelerde bulunan İl Müdürü ŞAHİNBAŞ İlçe Müdürlüğü personeli ile sohbet ederek,İlçe Müdürü Kamil KÜÇÜK’ten Ayrancı ilçesinin tarımsal potansiyeli ve İlçe Müdürlüğünün yürüttüğü projeler ile çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 
İl Müdürü, daha sonraAyrancı Ziraat Odasını ziyaret ederek Oda Başkanı Mehmet ELVAN’dan Oda çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziraat Odası Başkanı ELVAN; İlçe Tarım Müdürlüğü ile uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını ifade ederek, ilçede bulunan Tohum Eleme Tesisi Yenileme Projesinin İlçe Müdürlüğü ile birlikte tamamlanarak, ilçeye kazandırıldığını söyledi.
Ziraat Odasının ziyaretinin ardından,İlçe Müdürü KamilKÜÇÜK ile birlikte Müdürlüğün faaliyetlerini yerinde görmek üzere arazide incelemelerde bulunan İl Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ:“KOP ile Yaz Seracılığı Başlıyor Projesi” kapsamında ilçede kurulan seraları tetkik etti. Proje ile sera sahibi olan üreticilerimizle bir araya gelerek sohbet eden ŞAHİNBAŞ,proje kapsamında kurulan seralarla, birim alandan daha fazla gelir elde edilerek çiftçimizin gelirinin yükseleceğini ve  refahının artacağını söyledi. 
Son olarak Divle köyüne giden İl Müdürü ŞAHİNBAŞ Yeşil Divle Obruk Peyniri Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Eşref BAŞLAMIŞLI ve Divle Köyü Muhtarı Tacettin DURNA’dan Divle Obruk Peyniri hakkında bilgiler alarak, peynirin olgunlaştırıldığı mağarada incelemelerde bulundu. 
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol