04 Eylül 2019 Çarşamba 19:16
İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Müdürü Abdurrahman Kurt başkanlığında yapılan toplantı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda 2019-2020 eğitim öğretim yılı hazırlıklarının değerlendirilmesi yapıldı. 

2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek toplantıya başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt, daha iyi bir eğitim ortamı için yeni binaların yanında fiziki ortamların da yenilenmesine yönelik yaz boyu süren çalışmalarla hazırlıkların yapıldığını belirtti.

Ayrıca toplantıda; eğitim yatırımları, uygulaması devam eden ve bu yıl uygulanacak projeler, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar, okulların fiziki durumları, okul güvenlik önlemleri ve servislerine yönelik yürütülen çalışmalar, ders kitapları, öğrenci kayıtları, öğrenci ve öğretmen motivasyonu gibi konular görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri, ilçelerinde yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ve hazırlıklarla ilgili bilgilendirmelerin ardından istek ve görüşlerini İl Müdürü Abdurrahman Kurt’a iletti.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol