Hasan Özen
Hasan Özen
20 Mayıs 2019 Pazartesi 00:54
KARAMAN'DA 19 MAYIS COŞKUSU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan Gençlik Yürüyüşü”nün ardından kutlama programı, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki törenlerle devam etti. Buradaki kutlama program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan açılış konuşmasından sonra program, şiirlerin okuması, wushu gösterisi, taekwondo gösterisi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencileri tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi ile devam etti.
 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye girenlerle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere Vali Fahri Meral ve protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
 
Kutlama programına; Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Tezcan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Komisyon Başkanı Mehmet Nuri Özbey, Vali Yardımcıları Hacı İbrahim Türkoğlu ve İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol