05 Ekim 2017 Perşembe 16:17
Karaman’a bir şehit ateşi daha düştü

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi, Esendere kırsalında teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu Karamanlı askerimiz Ömer Doğan’ın da aralarında bulunduğu 4 askerimiz şehit oldu.

Karaman Belediye Başkanı şehitlerimiz için bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Çalışkan yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “Dün Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde hain pkk terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu hemşehrimiz, kardeşimiz Mehmet Kızılca şehit düşmüştü. Daha şehidimizi toprağa vermeden bugün yine Karamanlı bir askerimizi daha şehit verdik. Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Esendere kırsalında teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu, Karamanlı askerimiz Ömer Doğan’ın da aralarında bulunduğu 4 askerimiz şehit olmuştur. Vatanımız, bayrağımız, devletimiz ve milletimiz uğruna gözünü kırpmadan can veren tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine, sevdiklerine başsağlığı diliyorum.”

Başkan Çalışkan: “Birlik ve Beraberlik İçerisinde İnşallah Bu Sıkıntıları Atlatacağız”
Mesajında: “Ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden kalleşler bilsinler ki asla ama asla amaçlarına ulaşamayacaklardır” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Bu hain saldırılar karşısında sabırlı olarak dik duruşumuzdan taviz vermeden, millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Ülke olarak, millet olarak birbirimize daha da kenetlenerek akılla, sabırla ve ferasetle inşallah bu sıkıntıları atlatacağız. Askerimize, polisimize, tüm güvenlik güçlerimize yönelik bu hain saldırıları nefretle, lanetle kınıyorum.
Bir kez daha hain saldırılar sonucu şehit düşen tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Son Güncelleme: 05.10.2017 16:52
Anahtar Kelimeler:
Karaman şehit
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol