17 Nisan 2017 Pazartesi 20:56
Karaman'da hava durumu, yağış var mı?

Karaman’da 2017 yılı bol yağmurlu geçiyor. Karaman ovası bu sene suya doydu. Nisan ayı yağışlı geçti. Geçtiğimiz senelerdeki kuraklık bir nebzede olsa giderildi. Hava nasıl olacak merak ettiğimiz konular arasında yer almaya başladı.

Karaman hava durumu ile önümüzdeki günler hakkında bilgi alabilirsiniz. Torosların yamaçlarında bulunan ilimiz, ovanın Toroslara kavuştuğu yerde yer alıyor. Birkaç senedir ovada kuyularda su sıkıntısı çekiliyordu. Bu sene kış aylarında çok fazla kar yağışının olması bir nebzede olsa kuyuları su ile doldurdu.

Dağ  köylerinde kaynaklar patladı. Dereler bu sene bol su gördü. İnşallah rahmet topraktan bereket olarak fışkıracak. Hava durumu bilgileri sık sık Karaman haberleri arasında yer almaya başladı. Çünkü kış aylarının yağış bereketi bahar ayı nisanda da devam ediyor.

E karaman olarak sık sık Karaman hava durumu bilgilerini yayınlamaya çalışıyoruz. Sitemizden gün ve hafta içerisindeki hava olayları hakkında bilgi edinebilirsiniz.Salı günü sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Son Güncelleme: 17.04.2017 21:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol