Hasan Özen
Hasan Özen
28 Nisan 2020 Salı 17:58
Koronavirüs ile Mücadelede Yaşanan Gelişmeler Değerlendirildi

28 Nisan 2020 Salı günü Valilik Makamında Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısına Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun katıldı.
 
Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle sağlık kuruluşlarımızca bilim kurulunun tavsiyeleri, ilgili bakanlıkların talimatları doğrultusunda İl ve İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurullarının aldığı kararlar ve uygulamaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Toplantıda yapılan bilgilendirmede, İl genelinde vaka veya olgu temaslı vatandaşlarımızın oluşturulan filyasyon ekiplerince en kısa sürede tespiti yapılıp akabinde izolasyona tabi tutularak hastalığın yayılmaması konusunda çok titiz davranıldığı ifade edildi.Bu süreçte sağlık kuruluşlarımızda vatandaşlarımıza verilen sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksamanın olmadığı ifade edilerek, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan hekimlerimiz, sağlık çalışanları ve tüm kamu çalışanlarına teşekkür edildi.
 
Toplantının devamında covid-19 virüsü konusunda Karaman’da yapılan mücadele, alınan tedbirler ile yaşanan son gelişmeler değerlendirilirken, Karaman olarak salgınla mücadelede başarının ancak kurallara uymakla mümkün olacağı vurgulandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol