07 Mart 2017 Salı 11:47
Memur Olmak İsteyenler Dikkat! O Bakanlık 1500 Kişilik İlan Açtı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı için kolları sıvadı. Türkiye geneli için yapılacak olan iş alımı birçok il müdürlüğü için duyuru yaparak ilanı yayımladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Diyarbakır'da 10 tane yeni sosyal hizmet merkezi açacağız. 3'ünü önümüzdeki günlerde açacağız. Ayrıca ilk defa hayata geçireceğimiz Mobil Sosyal Hizmet Merkezimizi Diyarbakır'da hayata geçireceğiz." Diye ifade etti.


 

Kaya, "Bunun değerlendirmesini yapacağız. Diyarbakır’ımıza daha iyi nasıl hizmet edebiliriz ve bunu nasıl geliştirebiliriz. Bunun için buradayız. Bu değerlendirme toplantılarımızın ilkini Diyarbakır'dan başlatmış olduk. Bakanlığımıza bağlı 14 kuruluş, 14 çocuk evi, 2 umut evi, ilimizde bulunan 18 yardımlaşma ve dayanışma vakfı, 22 aile destek merkezi ve belediye ait 2 ve özel sektöre ait 3 kuruluşa, ayrıca koruyucu aile ve şehit ailelerimize ekiplerimiz ziyaretler gerçekleştirdi. Bugün de bütün birim amirlerimizle bu yerleri ziyaret ettik. Bürokratlarımız akşam yemeğini çocuklarımızla birlikte yedi. Saha gözlem ekimiz ziyaretleri bir sunum haline getirdi. Şimdi o sunumu bizlerle paylaşacaklar." Dedi.

Kaya, "Diyarbakır'da 10 tane yeni sosyal hizmet merkezi açacağız. 3'ünü önümüzdeki günlerde açacacağız. Ayrıca ilk defa hayata geçireceğimiz Mobil Sosyal Hizmet Merkezimizi Diyarbakır'da hayata geçireceğiz. İlk uygulamayı Diyarbakır'da yapacağız. 2017 yılında bin 500 kişilik yeni aile sosyal destek personelinin (ASDEP) 40'nı Diyarbakır'a alacağız.” Diye ifade etti.

Son Güncelleme: 13.03.2017 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol