08 Mart 2017 Çarşamba 17:41
Memur Olmak İsteyenlere PTT'den Müjdeli Haber !

Ptt 2 bin memur için kadro açtığını duyurdu. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi ( PTT) kadrolu olarak işe alacağını açıkladı. Peki 2017 de yapılacak adımlarla ilgili detaylar  ne zaman netleşecek?
İlk Açıklama Bakan Aslan’ dan Geldi.

PTT için yapılacak memur alımı ile ilgili olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ilk açıklamayı yapmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda bir basın toplantısı düzenleyerek toplamda 2500 kişi olacak şekilde 2017 yılı boyunca alımların yapılacağını açıklamıştı.  Bu sevindirici haberin ardından PTT yayınladığı bir ilanla 2500 kişilik kadronun ilk ayağı olarak 500 kişilik memur kontenjanı açtığını duyurdu.



Alımlar Yıl Sonuna Kadar Devam Edecek

Açıklanan İlk 500 kişilik kadronun ardından diğer 2000 kişi ile ilgili alımların ne zaman gerçekleştirileceği merak konusu oldu. Alımların ne zaman başlayacağı ya da açıklanan kadrolar ile ilgili detaylar hala netlik kazanmış değil .

Alımlar ne zaman?

Resmi olarak açıklanmasa da; memur alımı yapılacağı bildirilen 2500 kişilik kadro ilanı için açılan ilk 500 kişilik kontenjanın yeni açıklanmasına bağlı olarak PTT kadrolarının yeni memur alım ilanı yayımlaması önümüzdeki günlerde beklenmiyor. Ancak PTT kadroları ile ilgili olarak ikinci tur alımların, kontenjan sayısının, pozisyon bilgilerinin kurum tarafından belirlenmesine çalışıldığı ve tüm alımlarının 2017 yılı içerisinde tamamlanarak personel sayısının karşılanacağı verilen bilgiler arasında.

  

Son Güncelleme: 13.03.2017 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol