Hasan Özen
Hasan Özen
22 Haziran 2019 Cumartesi 18:44
SAVCI VE HAKİMLER İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Vali Fahri Meral, son Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31.05.2019 tarihli ve 601 Sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile farklı illere atamaları yapılan Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ile savcı ve hâkimler için düzenlenen veda yemeğine katıldı.
 
21 Haziran 2019 Cuma günü Polisevinde düzenlenen veda yemeğine; Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve eşi Hatice Yılmaz, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Baro Başkanı Av. Oktay Yılmaz, savcı ve hâkimler, kamu kurum müdürleri ile adliye personelinin katıldığı veda yemeğinde konuşma yapan Vali Fahri Meral, Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanması nedeniyle Başsavcı Yılmaz ve tayini çıkan savcı ve hâkimlere yeni görev yerlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Vali Meral, savcı ve hâkimlere Karaman’da görev yaptıkları süre zarfında kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde huzurlu ve başarılı çalışmalar diledi.
 
Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ise başta Vali Fahri Meral olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin şahsına, adliye, savcı ve hâkimlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Veda yemeği, Vali Fahri Meral’in ilimizde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Başsavcı Ali İrfan Yılmaz’a günün anısına çeşitli hediyeler vermesiyle sona erdi.
 
Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31.05.2019 tarihli ve 601 Sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz’ın Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanmasının yanı sıra Karaman Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Onur Somuncu, Cumhuriyet Savcıları Mevlüt Uçar, Ali Rıza Parladıcı, Mücahit Yıldırım ile Karaman Hakimleri Serpil Polat, Faruk Mertol, Esma Başcı Yıldırım, Esra Yeşilyurt, Nur Bilge Cevahir, Ali Karagülle, Zübeyde Şenozan Yaşar’ın farklı illere atamaları yapıldı.
 
Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanan Başsavcı Yılmaz, 03 Eylül 2018 yılından bu yana ilimizde görev yapıyordu.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol